Αυτά τα χρώματα δείχνουν πάντα το ντύσιμο σου πιο κομψό!

Τα χρώματα ειδικά τώρα το καλοκαίρι έχουν την τιμητική τους και σίγουρα δεν υπάρχει γυναικεία γκαρνταρόμπα χωρίς αυτά. Φτιάχνουν την διάθεση μας και τονίζουν τα χαρακτηριστικά ας αν επιλέξουμε τα σωστά.

Κάθε σεζόν υπάρχουν τάσεις στα χρώματα με βάση τι είδαμε στα catwalks και σίγουρα επηρεάζουν τις αγορές και τις εμφανίσεις μας αν θέλουμε να είμαστε ενημερωμένες.

Παρόλα αυτά υπάρχει και μία άλλη κατηγορία πο θα λέγαμε ότι είναι ακόμη πιο σημαντική και αφορά τα χρώματα που δίνουν πάντα ένα chic αποτέλεσμα στην εμφάνιση μας. Έχουν αυτή την ιδιότητα να προσθέτουν στο look ένα άλλο πιο πολυτελές status.

Σήμερα θα κάνουμε ένα αφιέρωμα στα ”κομψά” χρώματα που αξίζει να γνωρίζεις και να επενδύσεις σε αυτά, δεν είναι λιγα άρα μπορείς μέσα από την λίστα να βρεις τα δικά σου ιδανικά που σου ταιριάζουν και θα δώσουν στην καλοκαιρινή σου ντουλάπα ένα update που σίγουρα θα το χαρείς.

@wethepeoplestyle

Aυτη η απόχρωση του ροζ που είναι pastel αλλά έχει και κάτι απο dusty σίγουρα θα δώσει στα λευκά σου κομματια την chic λεπτομέρεια που χρειάζονται. Ένα χρώμα που έχει vintage αίσθηση και κάνει αμέσως την διαφορά. Δοκίμασε το.

@blancamiro

To γαλάζιο έχει κερδίσει έδαφος τις δύο τελευταίες σεζόν και σίγουρα αποτελεί χρώμα που αξίζει να βάλεις στα look σου. Ιδανικό σε φορέματα και top θα δείξει άψογα με την μαυρισμένη σου επιδερμίδα ενώ δεν υπάρχει ξανθιά απόχρωση πο να μην της πηγαίνει αυτό το χρώμα.

@aylin_koenig

Φέτος είναι η χρονιά του μωβ και οι ifluencers το έχουν λατρέψει, είναι ένα σπάνιο χρώμα εννοώντας δεν το έχεις σε πολλά ρούχα και σίγουρα η επανεμφάνιση του στην παλέτα το έκανε να ξεχωρίσει ειδικά μέσα στον χειμώνα. Σίγουρα ταιριάζει σε καστανές επιδερμίδες περισσότερο και σίγουρα θα δώσει στα minimal ρούχα σου μία χρωματική λεπτομέρεια που θα σου αρέσει πολύ.

@monikh

H τερακότα είναι ένα χρώμα που ειδικά το καλοκαίρι δίνει μία αίσθηση jet setter όταν το επιλέγεις. Εγώ λατρεύω τα μαγιό σε αυτή την απόχρωση αλλά και μία φούστα ή ένα φόρεμα σε αυτό το χρώμα δίνουν σίγουρα extra πόντους style σε όποια το επιλέξει.

@naaomiross

Pastel κίτρινο, δεν υπάρχει καλυτερη εποχή να φορέσεις ένα τέτοιο χρώμα, θυμίζει cosmopolitan εμφανίσεις των 70s. Eπέλεξε το σε παντελονι η και volume sleeve top για το καλοκαίρι και δημιούργησε στιλάτα look που ξεχωρίζουν.

@naaomiross

Θα λέγαμε ότι αυτό το χρώμα είναι φιστικι σε pastel απόχρωση και είναι τόσο σπάνιο που αυτό αρκεί για να το κάνει στιλάτο. Γενικά οι πιο απαλές αποχρωσεις χαρίζουν σοφιστικέ ύφος στο ντύσιμο και σίγουρα αποφεύγεις να τις συνδυάζεις με bold ή neon το καλύτερο είναι λευκά ή basic χρώματα.

@rosiehw

Μπεζ τίποτα πιο κλασικά κοψμό! Ειδικά το καλοκαίρι δείχνει φίνο με camel αξεσουάρ και αναδεικνύει τέλεια το μαύρισμα  σου. Σίγουρα έχεις κομμάτια σε αυτή την απόχρωση στην ντουλάπα σου, καιρός να τα φορέσεις!

@lydiajanetomlinson

Light χακί ή αλλιώς το χρώμα που σου θυμίζει σαφάρι!Τωρα είναι ο κατάληλος καιρός να το φορέσεις και σίγουρα με βασικά κομμάτια σε κλασικά χρώματα θα πετύχις ένα everyday chic σύνολο που δεν το φανταζόσουν.

@wethepeoplestyle

Το φούξια φέτος έχει την τιμητική του και σίγουρα το έχις δει ήδη σε διάσημες influencers. Δύσκολη απόχρωση για να δώσει ένα στιλάτο αποτέλεσμα αλλά αν το συνδυάσεις με λευκά τότε θα έχις το look της σεζόν και σίγουρα θεαματικά αποτελέσματα.

@wethepeoplestyle

Lime ή αλλιώς το καλοκαιρινό πράσινο χρώμα που μας φτιάχνει την διάθεση. Κάνε color block συνδυασμούς με μπλε και ροζ και δημιούργησε στιλάτα σύνολα που επιβραβεύουν τις τολημρές.

 

 

Read More

And More