Black & White: Aυτός ο συνδυασμός δεν φεύγει ποτέ από την μόδα

Τα χρώματα μας φτιάχνουν την διάθεση και σίγουρα δίνουν στο ντύσιμο σου μία fun αίσθηση. Τίποτα όμως δεν συγκρίνεται με το σοφιστικέ ύφος που έχει ένα ασπρόμαυρο σύνολο.

Στιλάτο και σοβαρό χωρίς περιττές λεπτομέρειες πάντα δημιουργεί ένα chic αποτέλεσμα. Ιδανικό για όλες τις περιστάσεις από το γραφείο σου μέχρι έναν γάμο σε βγάζει ασπροπρόσωπη και πάντα στιλάτη.

Σήμερα έχουμε ένα αφιέρωμα σε αυτό τον συνδυασμό που είναι πέρα από τάσεις και σίγουρα μπορείς εύκολα να τον δημιουργήσεις αφού όλες έχουμε τέτοια κομμάτια στην ντουλάπα μας.

Πάρε ιδέες για timeless εμφανίσεις σε άσπρο και μαύρο.

 

Tα βασικά κομμάτια της ντουλάπας σου είναι σε αυτές τις αποχρώσεις και σίγουρα έχει πολλά, επένδυσε όμως σε 2 που είναι υψηλής ποιότητα και έτσι πίστεψε με θα έχει ένα σύνολο για πάντα. Ένα καλό πλεκτό και ένα παντελόνι με άψογη εφαρμογή είναι το απόλυτο σύνολο για όλες τις ώρες.

Ένα μαύρο σακάκι και ένα λευκό παντελόνι είναι το classic boyish σύνολο που όλες αγαπάμε να φοράμε. Μπορείς να κάνεις όμως τον συνδυασμό ακόμη πιο stylish και να βάλεις μία ωραία ζώνη δίνοντας στο σύνολο σου new shape.

Τον Σεπτέμβριο έχουμε πολλά καλέσματα για γάμο, και δυσκολεύεσαι τι να φορέσεις αφού είναι πια αργά για καλοκαιρινά και too soon για χειμερινά.Ενα σύνολο σε άσπρο μαύρο είναι η σίγουρ λύση. Στιλάτη και κυρίως όπως πρέπει για μία τέτοια περίσταση.

Στο γραφείο αυτό ο συνδυασμός είναι μόνο do. Θα σου πρότεινα να κάνεις αλλαγή στο καθιερωμένο : μαύρη φούστα, λευκό top και άλλαξε το φορώντας τα ανάποδα.Τα αξεσουάρ εδώ επίσης είναι μαύρα αλλά και camel θα ταίριαζαν απόλυτα.

Στα πρώτα φθινοπωρινά σου casual σύνολα ο συνδυασνός αυτός είναι ότι καλύτερο. Φόρεσε την αγαπημένη σου mini μαύρη φούστα με ένα τέλειο λευκό πλεκτό και έχεις μία υπέροχη fall εμφάνιση.Εύκολα- απλά -στιλάτα.

Το δέρμα είναι φέτος τεράστια τάση και αν θες να φορέσεις όλη μέρα αυτό το trend τότε θα το συνδυάσεις με λευκό πλεκτό σε casual chic αποτέλεσμα. Μαύρες γόβες για chic look ή leopard για τις πιο τολμηρές. Εσύ αποφασίζεις.

Μετέτρεψε το καλοκαιρινό σου άσπρο shirt dress σε daily look συνδυάζοντας το με ένα ελαφρύ μαύρο πλεκτό. Θα έχεις ένα τέλειο φθινοπωρινό σύνολο που θα ολοκληρώσεις με αξεσουάρ στις ίδιες επίσης αποχρώσεις.

Μία statement φούστα σε black & white απόχρωση είναι από μόνη της μία τέλεια εμφάνιση. Θα την φορέσεις παντού και σίγουρα θα την έχεις στην ντουλάπα σου για πάντα. Κομμάτι κλειδί ειδικά αν την επιλέξεις σε maxi ή midi μήκος.

 

Read More

And More