Boho, glam, surf: Μαγιό, ρούχα και αξεσουάρ για ξεχωριστό στιλ στην παραλία

Εσύ τι στιλ θέλεις να έχει στην παραλία; Πως έχεις φανταστεί τις εμφανίσεις σου; Σε ρωτάω γιατί στο σημερινό θέμα η fashion editor του Tlife, Σοφία Σούζα, δημιούργησε έναν οδηγό αγοράς με ρούχα και αξεσουάρ για την παραλία που χωρίζεται σε τρία είδη στιλ: α) boho, β) glam, γ) surf. Με αυτόν το τρόπο προσπαθήσαμε να καλύψουμε κάθε γούστο, κάθε προτίμηση και κάθε ανάγκη στην παρέα του Tlife.

Όσο το καλοκαίρι συνεχίζεται, τόσο θα μας απασχολούν τα μαγιό, τα ρούχα και τα αξεσουάρ που θα φορέσουμε στην παραλία. Για να μην τρέχεις δεξιά και αριστερά μέσα στη ζέστη, να μην σπαταλάς άδικα τον ελεύθερο χρόνο σου και για να βρεις κάτι που να σου ταιριάζει πραγματικά, τσέκαρε τι σου προτείνουμε. Μπορείς να κάνεις το δικό σου syling ή να ακολουθήσεις τις συμβουλές που δίνει η Σοφία μέσα στην κάθε στήλη. Έτσι θα αποφύγεις τις παγίδες και θα δημιουργήσεις τέλεια looks.

 

BOHO

Είναι το στιλ που χαρακτηρίζει πολλά καλοκαίρια. Είναι λίγο πιο εκλεπτυσμένο από το hippie style και τα looks που βλέπαμε στο Woodstock, αλλά διατηρεί το ίδιος ύφος. Prints που μοιάζουν με λαχούρια, aztec μοτίβα, λουλούδια και πολλά ακόμα είναι τα βασικά μοτίβα που θα συναντήσεις. Τα outfits ολοκληρώνονται με παρεό και round frame γυαλιά ηλίου που ταιριάζουν τέλεια σε αυτές τις εμφανίσεις.

Για να δεις τις εμφανίσεις κάνε κλικ εδώ!

 

GLAM

Είναι sexy, θηλυκό, σαγηνευτικό! Είναι το στιλ που θέλει μια δυναμική γυναίκα να έχει το καλοκαίρι στις διακοπές και στις εξορμήσεις της. Μεταλλικές λεπτομέρειες, oversized καπέλα, πλατφόρμες και μαγιό με ιδιαίτερο sexy style, υπόσχονται να πλαισιώσουν τις εμφανίσεις σου το φετινό καλοκαίρι.

Για να δεις τις εμφανίσεις κάνε κλικ εδώ!

 

SURF

Ένα στιλ που είναι ιδανικό για τα κορίτσια που είναι δραστήρια, αγαπούν τα θαλάσσια σπορ ή τους αρέσει γενικά αυτό το ύφος στα σύνολά τους. Ιδιαίτερα μαγιό που θυμίζουν surfer, backpabags, slides και loose tank dress ή σορτς είναι τα κομμάτια κλειδιά που θα έχουν οι εμφανίσεις σου.

Για να δεις τις εμφανίσεις κάνε κλικ εδώ!

Read More

And More