Cocooning Time: Ρούχα και αξεσουάρ για να είσαι άνετη και stylish… εντός σπιτιού!

Από εκεί που σου δίναμε συμβουλές για party looks, πως θα φορέσεις τις παγιέτες, τα metallics και πως θα έχεις ένα άψογο night outfit, περνάμε στην απέναντι όχθη και σου λέμε πως θα είσαι stylish εντός σπιτιού. Τέλος τα ξενύχτια, τα ποτά και τα πάρτι (για λίγες μέρες τουλάχιστον) κι έφτασε η ώρα να περάσουμε χρόνο μέσα στο σπίτι, να αφοσιωθούμε στον εαυτό μας και να ξεκουραστούμε.

Για αυτές τις στιγμές χαλάρωσης εμείς έχουμε να σου προτείνουμε και τα ιδανικά homewear. Τοπ, παντελόνια και slippers που θα δημιουργήσουν ένα cozy και στιλάτο σύνολο για μέσα στο σπίτι. Η fashion editor του Tlife, Σοφία Σούζα, έψαξε στα μαγαζιά και στα online shops και βρήκε τα πιο τέλεια, τα πιο fluffy, τα πιο cute ρούχα και αξεσουάρ για το σπίτι που θα σε κάνουν να ηρεμήσεις και να ευχαριστηθείς ακόμα περισσότερο το cocooning.

 

Tops

Ένα χουχουλιάρικο πλεκτό, ένα loose hoodie, μια ζεστή ρόμπα ή ένα stylish κιμονό, είναι όλα όσα χρειάζεσαι για να νιώθεις cozy εντός σπιτιού και να χαλαρώσεις κάνοντας cocooning. Μπορείς να συνδυάσεις τα tops με πλεκτές κάλτσες, με ένα pyjama shorts ή ένα παντελόνι. Το σίγουρο είναι πως τα tops που σου προτείνουμε θα γίνουν τα αγαπημένα σου πανωφόρια… εντός σπιτιού!

Για να δεις τις επιλογές κάνε κλικ εδώ!

Pants

Εδώ θα βρεις πολλές επιλογές για να φορέσεις σαν bottom. Μεταξωτό παντελόνι για elegant εμφανίσεις μέσα στο σπίτι, κολάν για άνετο και girly styling ή loose pants για athleisure looks. Διάλεξε το ιδανικό για το στιλ σου, συνδύασε το με τα αγαπημένα σου tops (ή το t-shirt του αγοριού σου) και κάτσε με άνεση στον καναπέ σου βλέποντας ρομαντικές ταινίες.

Για να δεις τις επιλογές κάνε κλικ εδώ!

 

Slippers

Όπως ένα επιτυχημένο σύνολο θέλει και το ιδανικό παπούτσι, έτσι κι ένα stylish homewear αναζητάει τα ιδανικά slippers ή κάλτσες. Εδώ θα βρεις επιλογές με γούνα που είναι μεγάλο trend, funky και πιο cute slippers, αλλά και κάλτσες μέχρι το γόνατο ή πιο κοντές για εσένα που δεν συμπαθείς τις παντόφλες.

Για να δεις τις επιλογές κάνε κλικ εδώ!

Read More

And More