Cowboy boots: Συνδυασμοί και στιλιστικά μυστικά για να φορέσεις σαν expert αυτήν τη τάση στα παπούτσια

Καθώς συστηνόμασταν με τις τάσεις στα παπούτσια για τη σεζόν Φθινόπωρο – Χειμώνας 2018/19, στο βλέμμα μας έπεσε η “βασίλισσα” των trends που κατάφερε να κλέψει την παράσταση, τόσο στα catwalks όσο και στα street styles. Αναφέρομαι φυσικά στις cowboy boots που ήδη έχουν προστεθεί στη shopping list μας και αναρωτιόμαστε πως θα τις φορέσουμε τη new season. Τα στιλιστικά διλήμματα και οι ερωτήσεις σταματούν εδώ, αφού προς κάτω θα βρεις πολλές ιδέες και προτάσεις για να τις αναδείξεις με το σωστό τρόπο πετυχαίνοντας στιλιστικό τζακ ποτ!

Πριν περάσουμε στα street styles και στις πλούσιες στιλιστικές προτάσεις, σκέφτηκα να μοιραστώ μαζί σου κάποιες extra πληροφορίες για αυτές τις must – have μπότες. Σε γενικές γραμμές το western style είναι μια από τις μεγαλύτερες τάσεις που επικρατούν. Ο πιο εύκολος τρόπος λοιπόν, να το υιοθετήσουμε στο στιλ μας είναι φυσικά οι cowboy boots. Οι οίκοι που ξεκίνησαν να τις λανσάρουν ήταν οι: Calvin Klein, Chloe, Philosophy di Lorenzo Serafini, Isabel Marant και πολλοί ακόμα.

Last Info: Οι cowboy boots είναι η τέλεια επιλογή που μπορείς να κάνεις αυτήν τη μεταβατική περίοδο που πρέπει να αποχωριστείς τα σανδάλια και να φορέσεις κάτι πιο φθινοπωρινό!

 

Μην μαζέψεις ακόμα τα καλοκαιρινά σου φορέματα γιατί θα τα χρειαστείς! Είτε έχουν midi είτε μάξι γραμμή, μπορείς άνετα να τα φορέσεις με τις cowboy boots και να κάνεις μια daily εμφάνιση. Σε περίπτωση πιο νιώθεις τη θερμοκρασία κάπως μειωμένη, πρόσθεσε από πάνω ένα denim jacket και ολοκλήρωσε με επιτυχία το σύνολό σου.

 

Η midi φούστα μπορεί να γίνει η καλύτερη φίλη των cowboy boots. Μπορείς να διαλέξεις μια αέρινη που έχεις από το καλοκαίρι ή μια με ιδιαίτερο και πιο χειμερινό texture (κολτέ, denim, δερμάτινη). Ιδανικά σετάρεις ένα μονόχρωμο τοπ για να έχεις ένα safe αποτέλεσμα, ή μια μπλούζα με bohemian prints που ταιριάζει άψογα.

 

Μήπως ήρθε η ώρα να αποκτήσεις την ποδηλατική βερμούδα που λέμε τόσο καιρό; Σε ρωτάω γιατί είναι μια φοβερή ιδέα που θα μπορούσες να υιοθετήσεις σε ένα look με βασικό αξεσουάρ τις cowboy boots. Η Kendall Jenner επέλεξε να δώσει casual χαρακτήρα στο στιλ της προσθέτοντας ένα oversized πλεκτό, ενώ στην street style εμφάνιση βλέπουμε μια πιο office εκδοχή, δηλαδή ανδρικό σακάκι + βερμούδα + cowboy boots. Μας βρίσκουν πολύ οι σύμφωνες όλες οι ιδέες!

 

Μέσα στην ντουλάπα σου θα βρεις σίγουρα ένα κοστούμι! Μπορείς άνετα λοιπόν, να το συνδυάσεις με τις cowboy boots τοποθετώντας το παντελόνι εσωτερικά από τις μπότες. Σε μια street style εμφάνιση είδαμε ένα fashion girl να παίζει με τις ουδέτερες αποχρώσεις και να διαλέγει γκρι σακάκι και λευκό παντελόνι. Από την άλλη, η Έλενα Γαλίφα σε μια εμφάνιση στο New York Fashion Week επέλεξε ένα δερμάτινο παντελόνι κι ένα blazer, το οποίο σέταρε με ένα bralette και μια oversized ζώνη. Και στα δύο looks οι μπότες κατάφεραν να κλέψουν την παράσταση.

 

Αν θέλεις ένα total western style τότε πες ναι στο denim to denim. Όταν πια θα έχουμε χειμώνα μπορείς να φορέσεις ένα τζιν, ένα denim τζάκετ και να δημιουργήσεις το απόλυτο layering με μια γούνα ή απλά να κρατήσεις τα δύο denim pieces, σε συνδυασμό πάντα με τις cowboy boots.

 

Ένα preppy look μπορεί να αποκτήσει ένα διαφορετικό twist με τις cowboy boots! Μπορείς για παράδειγμα να φορέσεις ένα λευκό πουκάμισο με μια skater skirt ή ένα μαύρο σορτς και να κάνεις μια stylish εμφάνιση στη δουλειά, στη βόλτα ή ακόμα και για ένα χαλαρό ποτό.

 

 

Read More

And More