Εορταστικά πάρτι: Ιδέες για outfits που θα σε κάνουν την πρωταγωνίστρια της βραδιάς!

Αλήθεια, εσύ πως έχει φανταστεί τις glam εμφανίσεις σου φέτος στις γιορτές; Θέλεις να φοράς παντελόνι, φόρεμα ή φούστα; Αν έχεις καταλήξεις ποιο θα είναι το βασικό κομμάτι της εμφάνισής σου, τότε δεν χρειάζεται να ανησυχείς για κάτι άλλο. Η Fashion Editor του Tlife Σοφία Σούζα, έκανε μια βόλτα στα μαγαζιά και τα online καταστήματα και βρήκε τα πιο εντυπωσιακά κομμάτια που θα σε ξετρελάνουν.

Άλλος ένας οδηγός αγοράς για εσένα που είσαι αναποφάσιστη, κάπως προβληματισμένη κι έχεις στιλιστικά διλήμματα. Το fashion team του Tlife είναι στο πλευρό σου όπως σε κάθε δύσκολη περίσταση και σου δίνει τις πολύτιμες συμβουλές του. Εκτός από τα fashion items που θα βρεις στην κάθε κατηγορία, θα προσέξεις πολλά styling tips για να αναδείξεις το παντελόνι, τη φούστα ή το παντελόνι που έχεις επιλέξεις, με το ν καλύτερο τρόπο. Έτοιμη; Μετακινήσου προς τα κάτω…

 

ΦΟΡΕΜΑΤΑ

Η πιο διαχρονική, κλασική και εύκολη λύση για τις γιορτές! Πως εννοώ όμως το “εύκολη λύση”: Φοράς ένα εντυπωσιακό φόρεμα και με απλά αξεσουάρ μπορείς να πετύχεις σούπερ συνδυασμό. Διάλεξε ανάμεσα στα σοφιστικέ σχέδια, τα κομψά κομμάτια, τα νεανικά items και δημιούργησε τη δική σου λαμπερή εμφάνιση για τα γιορτινά πάρτι.

Για να δεις τις επιλογές κάνε κλικ εδώ!

 

ΦΟΥΣΤΑ

Η φούστα μπορεί να αποθεώσει ένα γιορτινό σύνολο και να το κάνει όσο glam του αξίζει. Είναι ένα κομμάτι που μπορείς να βρεις σε πολλές εκδοχές (midi – mini – maxi) και σωστά συνδυασμένο μπορεί να δημιουργήσει διαφορετικά και εντυπωσιακά looks. Κι αν τα πόδια είναι το δυνατό σου σημείο επέλεξέ τη χωρίς δεύτερη σκέψη.

Για να δεις τις επιλογές κάνε κλικ εδώ!

 

ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ

Αν η πρώτη επιλογή σου σε πάρτι και festive σύνολα είναι τα παντελόνια, τότε εδώ θα βρεις πολλά σχέδια που θα σε ικανοποιήσουν. Loose, skinny, flared, ακόμα και jumpsuits ή playsuits. Επέλεξέ το σε πολυτελή υφή και στο στιλ που ταιριάζει στο σώμα σου και συνδύασέ το με ένα sexy top ή μπούστο, εντυπωσιακά κοσμήματα και πανύψηλες γόβες ή πέδιλα. Αν όμως, διαλέξεις μια ολόσωμη φόρμα, τότε θα χρειαστεί να “παίξεις” μόνο με τα αξεσουάρ, τα κοσμήματα και το πανωφόρι.

Για να δεις τις επιλογές κάνε κλικ εδώ!

Read More

And More