Έχεις interview; Tι πρέπει να προσέξεις ώστε να κάνεις μία επιτυχημένη εμφάνιση!

Τον Σεπτέμβριο πάντα υπάρχουν νέα ξεκινήματα και διάθεση αλλαγών. Πολλές από εμάς ίσως έχουν ραντεβού για συνέντευξή σε μία ολοκαίνουργια δουλειά και βεβαίως η πρώτη εντύπωση παίζει πολύ μεγάλο ρόλο.

Τι φοράς σε μία τέτοια περίπτωση, τι πρέπει να προσέξεις και πως πρέπει να εμφανιστείς ώστε να κερδίσεις τις εντυπώσεις;

Υπάρχουν κάποιοι κανόνες που οφείλεις να ακολουθήσεις ώστε να είσαι σωστή.

Στην συνέντευξή δεν φοράμε mini γιατί λογικά θα κάθεσαι όσο γίνεται και θα πρέπει να είσαι άνετη και καθόλου προκλητική. Το ντεκολτέ μας δεν είναι ποτέ αβυσσαλέο αν δεν θέλουμε να δώσουμε λάθος εντύπωση. Τα ρούχα μας είναι καθαρά σιδερωμένα σε άψογη κατάσταση όπως και τα παπούτσια μας. Τα μαλλιά μας είναι ωραία χτενισμένα όχι υπερβολές, λακ, λαστιχάκια, κοκαλάκια, μαντήλια. Τα νύχια μας σε κλασικό χρώμα και το make up να μην θυμίζει βραδινή έξοδο στην παραλιακή.

Πάμε τώρα να δούμε και κάποια styling tips για την εμφάνιση συγκεκριμένα που θα σε βοηθήσουν να πετύχεις ένα σοφιστικέ look!

Top

Eπειδή το πάνω μέρος του σώματος κυρίως φαίνεται οπότε επέλεξε ένα top σε κλασικά χρώματα λευκό ή pastel απέφυγε τα έντονα χρώματα που τραβάνε την προσοχή και τα prints. Με μανίκι και με λίγα σχέδια, κάτι σε μικρό φιόγκο η κουμπιά είναι ok.

Φόρεμα

Κλασική γραμμή και ιδανικά λευκό που δίνει μία elite εικόνα. Το μήκος midi και χωρίς σκισίματα και καλοσιδερωμένο. Το ύφασμα του να μην τσαλακώνει και να είναι δροσερό ώστε να αισθάνεσαι άνετη μέσα σε αυτό.

Φούστα

Mία midi φούστα είναι η ιδανική για μία τέτοια περίπτωση. Μην την επιλέξεις πού στενή γιατί θα κάθεσαι και θέλεις να είσαι άνετη. Αέρινη ιδανικά και συνδυασμένη με ένα ωραίο πουκάμισο θα δώσει το σωστό μήνυμα.

Παπούτσια

Δεν επιλέγουμε πέδιλα, slingback γόβες είναι μία super επιλογή και το medium heel ότι χρειάζεσαι για μία τέτοια μέρα. Κλασικά μαύρο χρώμα ή camel είναι αυτές που θα συνδύασες με το interview look σου.

Τσάντα

Μία ωραία tote bag θα ολοκληρώσει το σύνολο σου σωστά και θα δώσεις και την εικόνα μίας business woman. Όχι μεγάλη αλλά σε medium σχήμα και όχι γεμάτη με πράγματα ώστε να την κρατάς άνετα.

Κόσμημα

Απέφυγε τα layering και περιορίσου σε ένα ρολόι. Στιλάτο και ιδανικό για ένα office style. Ένα ρολόι είναι αρκετό θα δείξεις ότι είσαι και πάντα στην ώρα σου.

Τζιν

Εννοείται ότι φοράς jean αν το dress code είναι πιο χαλαρό και το συνδυάζεις με ένα ωραίο πουκάμισο για εμφάνιση που δείχνει απέριττη κομψότητα, το jean σου να είναι σε κλασική γραμμή και όχι με ξεβάμματα, σχέδια, κοψίματα κλπ.

Total black

Mία επιλογή που έχει επίσης πάντα ωραίο αποτέλεσμα αλλά πρέπει τα ρούχα σου να έχουν τον ίδιο τόνο μαύρου να είναι πολύ καλής ποιότητας και να μην δείχνουν ταλαιπωρημένα.

Casual chic

Αν ο χώρος εργασίας που σε ενδιαφέρει έχει ένα πιο free style τότε μία casaul chic εμφάνιση είναι ότι χρειάζεσαι. Εδώ θα δώσεις βάρος στα παπούτσια και στην τσάντα ώστε να αναβαθμίσεις το basic look σου.

Νο stress

Μην έχεις άγχος, να έχεις κοιμηθεί καλά και να είσαι ο εαυτός σου. Δώσε καλές απαντήσεις και μην περιαυτολογείς. Χαμογέλασε και κάνε στο τέλος μία σωστή χειραψία, αν ακολουθήσεις και τις συμβουλές μας για τα ρούχα τότε θα έχεις κάνει μία ωραία εμφάνιση!

Καλή επιτυχία!

 

Read More

And More