Φέτος τα ψάθινα καπέλα πρέπει να είναι τεράστια! Που θα τα βρεις και πως να τα συνδυάσεις

Μπορεί τις τελευταίες μέρες ο καιρός να κάνει κάποια παιχνίδια, αλλά σίγουρα έχουμε μπει σε summer mood, αφού διανύουμε τον πρώτο καλοκαιρινό μήνα. Οι περισσότερες έχουμε πάει και στην παραλία για το πρώτο μπάνιο και σίγουρα έχουμε κανονίσει κάποιες εξορμήσεις. Για όλα αυτά τα καλοκαιρινά πλάνα, χρειαζόμαστε ένα μαγιό (τσεκ), μια τσάντα (τσεκ), γυαλιά ηλίου (τσεκ), σανδάλια (τσεκ). Χμμμ, σαν να λείπει κάτι από αυτήν τη λίστα και αυτό είναι σίγουρα το καπέλο.

Φέτος τα καπέλα έχουν την τιμητική τους και ένα από τα υλικά που έχει γίνει ιδιαιτέρως αγαπητό είναι ψάθα. Σύμφωνα με τις τάσεις, αν θέλεις ένα ultra stylish look, δεν πρέπει οι επιλογές σου να οδεύσουν προς το panama ή fedora hat. Φέτος τα καπέλα αποκτούν oversized σχήμα και υπόσχονται να γίνουν αναπόσπαστο αξεσουάρ των beach look σου, αλλά και η… “ομπρέλα” που θα σε προστατεύσει από τον ήλιο. Ναι – ναι για τόσο μεγάλο μέγεθος μιλάμε!

Προς τα κάτω θα δεις ποιοι οίκοι λανσάρουν αυτήν τη τάση, πως το είδαμε στα fashion editorials, πως το φορούν οι διάσημες, πως το αναδεικνύουν οι influencers και έναν οδηγό αγοράς για να αποκτήσεις κι εσύ ένα. Πάμε να δούμε…

 

ΣΤΑ CATWALKS

Ο σχεδιαστής που πίστεψε πρώτος σε αυτό το καπέλο, είναι ο ταλαντούχος Γάλλος Jacquemus. Τα εντάσσει και στις καλοκαιρινές, αλλά και στις χειμερινές του συλλογές, και αποδεικνύει ότι αυτό το XL hat μπορεί να σε συνοδεύσει στην παραλία, στις βόλτες στο νησί, αλλά και στην πόλη με ένα κοστούμι.

Ο οίκος Missoni επέλεξε να το αναδείξει αποκλειστικά με καλοκαιρινά και αέρινα σύνολα για την παραλία, ή για τις glam εμφανίσεις στο νησί, αφού δεν δίστασε να το συνδυάσει με σεμιζιέ φόρεμα και θηλυκά πέδιλα.

 

ΣΤΑ EDITORIALS

Το καπέλο του Jacquemus το είδαμε να πρωταγωνιστεί σε πολλά editorials, συνδυασμένο με “αυστηρά” φορέματα και θηλυκά παπούτσια, ή με φορέματα για την παραλία και ολόσωμα μαγιό.

Ο οίκος Missoni επισκέφθηκε την έρημο με την Kendall Jenner για αυτό το μοναδικό fashion editorial. Η Kendall φοράει ένα διάφανο φόρεμα με πολύχρωμες ρίγες, το οποίο σετάρεται με ένα oversized καπέλο με το ίδιο μοτίβο.

 

ΟΙ ΣΤΑΡ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΦΟΡΕΣΕΙ

Δύο είναι οι πιο τολμηρές που έχουν φορέσει. Η Bella Hadid το φόρεσε με ένα μόνο εσώρουχο (αλίμονο) και κρύφτηκε στη σκιά του, ενώ η Evangelie Smyrniotaki (γνωστή και ως Style Heroine) το ανάδειξε με ένα slip dress κι ένα vintage μαγιό.

 

ΟΙ INFLUENCERS ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΦΟΡΕΣΕΙ

Στο instagram έχουμε δει τις influencers να το φορούν με αέρινα ρούχα, παντελόνες, και στιλ με το απόλυτο summer mood. Οι fashion lovers όμως δεν θα μπορούσαν να αφήσουν εκτός του στιλιστικού χάρτη και το αγαπημένο τους μαγιό.

Αυτό το κορίτσι όμως αξίζει το χειροκρότημά μας, αφού επέλεξε να παντρευτεί με ένα καφτάνι, το μαγιό της από μέσα και ολοκλήρωσε αυτό το σύνολο με ένα XL καπέλο, κάνοντας έτσι τη διαφορά.

 

Αφού λοιπόν τσεκάραμε όλες αυτές τις πληροφορίες, ήρθε η ώρα του shopping. Κάνε κλικ εδώ και δες τα πιο ωραία oversized καπέλα που θα βρεις τώρα στην αγορά.

Read More

And More