Floral: Είσαι έτοιμη να φορέσεις αυτή την τάση και τον χειμώνα; Styling tips από την fashion editor

Το ξέρω ότι αγαπάς να συνδυάζεις floral κομμάτια όλο το καλοκαίρι και ότι είναι huge trend για αυτόν τον χειμώνα ίσως σου φανεί λίγο…ριψοκίνδυνο.

Όπως και να έχεις οφείλεις να δεις πως η τάση αυτή ξέφυγε από την καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα και φέτος οι μεγάλοι οίκοι όπως: Prada Alexander McQueen και Erdem μας έπεισαν ότι θα ανθίσουμε μέσα στον χειμώνα.

Oι βασικοί κανόνες για αυτή την νέα τάση αφορούν το μέγεθος των print και τα χρώματα. Φέτος τα λουλούδια είναι large και η παλέτα που θα φορέσεις κινείται σε dark ή neon αποχρώσεις.

Πριν βιαστείς να πεις αντίο σε αυτό το καλοκαιρινό trend δες τα styling tips που ακολουθούν και κάνε ίσως την ανατροπή με ένα floral look τους επόμενους μήνες.

Mία φούστα με bold floral prints θα είναι βάση για ένα stylish look.Το μήκος διαφέρει πια και το mini δινει την θέση του στο midi. Την συνδυάζεις με vinyl ή leather jacket και δημουργείς ένα super σύνολο.

Το αγαπημένο σου floral φόρεμα δεν θα ανέβει στο πατάρι για αυτή σεζόν γιατί πολύ απλά θα το συνδυάσεις με τις μπότες σου και διάφορα jacket ώστε να το φορέσεις αυτή την σεζόν για όλα τα winter city look σου.

Κάνε update τα denim σύνολα σου προσθέτοντας ένα floral jacket. Θα δώσει αμέσως ένα cute ύφος και κυρίως θα δώσει χρώμα που είναι το ζητούμενο το χειμώνα που όλοι φοράμε μαύρα.

Τόλμησε και συνδύασε πολλά floral μαζί σε ένα mix & match συνδυασμό που σίγουρα θα κάνει την διαφορά μία βροχερή μέρα. Τα διαφορετικά patterns θα δώσουν στου style σου μία ένταση, μην ξεχνάς ότι ο τολμών νικά!

Μilitary και floral, δύο trends σε ένα look. Με αυτό τον τρόπο και το παντελόνι σου θα το φορέσεις με ένα αναπάντεχο συνδυασμό αλλα και το jacket σου θα ξεφύγει από τα army σύνολα σου.

Ενα statement κομμάτι από floral αρκεί ώστε να ανανεώσεις ακόμη και το πιο basic σύνλο.Φαντάσου το μαύρο σου πουλόβερ και το μαύρο σου παντελόνι να συνδυάζονται με ένα floral puffer jacket, η εμφάνιση απλά είναι για πολλά like.

Ποτέ μην υποτιμάς την αξία μιας retro floral φούστας. Θα σε βγάζει πάντα ασπροπρόσωπη.Τον χειμώνα θα την φορέσεις με ωραία πλεκτά και σίγουρα θα έχεις ένα ιδιαίτερο look για όλες τις περιστάσεις.

Ακόμη και το floral φόρεμα μπορεί να έχει μία casual εκδοχή, αρκεί να το φορέσεις με τα ugly sneakers σου καθημερινά στην πόλη. Ειδικά τώρα που ακόμη ο καιρός δεν αποφασίζει αν είμαστε καλοκαίρι η φθινόπωρο αυτό το look είναι υπέροχο

Μετέτρεψε το mini floral φόρεμα του καλοκαιριού σε ένα σοφιστικέ σύνολο συνδυάζοντας το με μαύρο παντελόνι και γόβες.Έτσι θα έχεις μία καινούργια εκδοχή και για τα δύο βασικά ρούχα σου ενώ θα φοράς το floral με έναν τέλειο τρόπο.

Ένα floral πουκάμισο είναι πλέον το ίδιο βασικό όσο και το λευκό. To φοράς με την ίδια ευκολία που φοράς και το λευκό σου απλά το αποτέλεσμα είναι λίγο πιο fashion!Διάλεξε χρώματα που σε αναδεικνύουν και βάλτο από αύριο στην καθημερινότητά σου.

 

Read More

And More