Γιορτινές εμφανίσεις: Sequin, κόκκινα και μαύρα fashion items για να εντυπωσιάσεις

Hey, It’s Christmas Time! Αυτό σίγουρα το έχεις καταλάβει εδώ και καιρό, αφού τις τελευταίες εβδομάδες ασχολούμαστε περισσότερο με γιορτινά looks και στιλιστικές ιδέες που θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις τα Χριστούγεννα. Το σημερινό θέμα λοιπόν, δεν αποτελεί εξαίρεση…

Για ακόμα μια φορά το team του Tlife βρίσκεται στο πλευρό σου κι έχει σκοπό να σε ντύσει με τα πιο hot ρούχα και αξεσουάρ που θα αποθεώσουν τις εμφανίσεις σου και θα σε κάνουν να λάμψεις. Για να καταφέρεις να βρεις πιο εύκολα το στιλ σου που ταιριάζει, χωρίσαμε αυτόν τον οδηγός αγοράς σε τρεις κατηγορίες: μαύρο, κόκκινο, sequin. Μέσα στην κάθε κατηγορία θα βρεις ρούχα και αξεσουάρ που επηρεάστηκαν από αυτά τα χρώματα και που φυσικά μπορείς να συνδυάσεις μεταξύ τους.

 

SEQUIN

Οι παγιέτες είναι τάση και σίγουρα έχουν την τιμητική τους αυτές τις ημέρες. Εκτός από ασημί και χρυσό θα τις συναντήσεις και σε ιδιαίτερο πράσινο ή ιριδίζον χρώμα. Μην διστάσεις να τις φορέσεις από την κορυφή έως τα νύχια ή να προσθέσεις κάτι sequin στο γιορτινό σου στιλ. Εμείς είμαστε υπέρ και στα δύο…

Για να δεις τις επιλογές κάνε κλικ εδώ!

 

ΚΟΚΚΙΝΟ

Το κόκκινο χρώμα είναι σήμα κατατεθέν των Χριστουγέννων και πρωταγωνιστής των x-mas looks. Μπορείς να το φορέσεις σε total outfits και να εντυπωσιάσεις τους πάντες, ή να επιλέξεις ένα μόνο κομμάτι και να το αναδείξεις με άλλα χρώματα. Παπούτσια, τσάντες, τοπ, φούστες, φορέματα σε κόκκινο χρώμα της φωτιάς σε περιμένουν να τα αποκτήσεις.

Για να δεις τις επιλογές κάνε κλικ εδώ!

 

ΜΑΥΡΟ

Κλασική επιλογή σε κάθε βραδινή ή γιορτινή εμφάνιση. Μας αρέσει γιατί είναι διαχρονικό και κομψό και δύσκολα μπορεί να μας ρίξει σε στιλιστικές παγίδες. Ρούχα, αξεσουάρ, κοσμήματα σε μαύρο χρώμα και με λαμπερό style που θα θέλεις να φορέσεις στη γιορτινή έξοδο. Σε περίπτωση που χρειάζεσαι extra ιδέες για να τα συνδυάσεις, η Σοφία Σούζα, fashion editor του Tlife, σου δίνει οδηγίες.

Για να δεις τις επιλογές κάνε κλικ εδώ!

Read More

And More