Γούνες, ζιβάγκο, ζεστά παντελόνια: Ένας οδηγός αγοράς με τα ρούχα που χρειάζεσαι για το φετινό χειμώνα

Κρύο, καιρός για δύο! Με τη λέξη “δύο” δεν εννοώ εσένα και ένα ταίρι. Εννοώ εσένα και κάποιο fashion piece που θα σε προστατέψει από τη μειωμένη θερμοκρασία. Έφτασαν οι μέρες που χρειάζεσαι κάτι ζεστό και stylish, κάτι που φορώντας το θα νιώθεις και cozy και μοναδική. Γιατί ποιος είπε ότι τις κρύες μέρες δεν μπορούμε να είμαστε fashionable; Κανείς…

Σε περίπτωση που νιώθεις ότι χρειάζεσαι μια ανανέωση, αν θέλεις να κάνεις update στο winter style σου και να φορέσεις κάτι καινούριο, τότε είσαι στο σωστό θέμα. Το fashion team του Tlife είναι δίπλα σου και σου προτείνει τα πιο όμορφα και ζεστά ρούχα της αγοράς. Για την ακρίβεια, ο σημερινός οδηγός χωρίζεται σε τρεις κατηγορίες: α) γούνες (το απόλυτο πανωφόρι της σεζόν), β) ζεστά παντελόνια και γ) ζιβάγκο.

Εκτός από τις πληροφορίες για το που θα βρεις και πόσο κοστίζει το κάθε κομμάτι, σου δίνουμε ιδέες και συμβουλές για να τα φορέσεις με το σωστό τρόπο. Πάμε να ξεκινήσουμε;

 

ΓΟΥΝΕΣ

Όπως σου προανέφερα είναι το must πανωφόρι της σεζόν! Η γούνα ανέκαθεν ήταν κατάλληλη για βραδινές εμφανίσεις, όμως τα τελευταία χρόνια έχει καταφέρει να ενταχθεί σε casual, daily, ακόμα και athleisure σύνολα. Διαλέγεις αυτήν που σου αρέσει και αποφασίζεις μόνη σου πως και που θα τη φορέσεις. Παρόλα αυτά, σου δίνουμε κι εμείς έξτρα ιδέες, σε περίπτωση που στέρεψες από έμπνευση.

Για να δεις τις επιλογές κάνε κλικ εδώ!

 

ΖΕΣΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ

Κι όμως υπάρχουν παντελόνια που είναι πιο ζεστά από το αγαπημένο σου τζιν ή κολάν. Για παράδειγμα, η ασπίδα προστασίας σου από το κρύο μπορεί να είναι ένα παντελόνι από κοτλέ, βελούδινο ή μάλλινο ύφασμα. Τέλεια ιδέα που υποστηρίζουν πολύ οι οίκοι και αγαπούν τα it girls.

Για να δεις τις επιλογές κάνε κλικ εδώ!

 

ΖΙΒΑΓΚΟ

Τα τελευταία δύο χρόνια το ζιβάγκο έχει γίνει το αγαπημένο μας τοπ γιατί είναι ζεστό και in fashion. Όταν το φορέσεις σωστά, μπορεί να μεταμορφώσει πραγματικά το σύνολό σου και να το μετατρέψει σε απίστευτα cool. Επιπλέον, το ζιβάγκο είναι ένα τέλειο κομμάτι για layering, οπότε και ο τέλειος τρόπος να κάνει ένα look να δείξει πιο φρέσκο και μοντέρνο.

Για να δεις τις επιλογές κάνε κλικ εδώ!

Read More

And More