Γόβες, φλατ, booties: Τα πιο ωραία σχέδια της σεζόν που θα βρεις τώρα στην αγορά

Όταν μια νέα σεζόν ξεκινάει, από τις πρώτες υποχρεώσεις που έχουμε στην TO DO list μας είναι να ανανεώσουμε την ντουλάπα μας, και φυσικά τα παπούτσια μας. Τέρμα οι πλατφόρμες και τα σανδάλια! Καιρός να δώσουμε χώρο σε πιο χειμερινά παπούτσια που θα αποθεώσουν τα σύνολά μας και θα δημιουργήσουν ένα άψογο look. Μάζεψε λοιπόν τα καλοκαιρινά, και ετοιμάσου να υποδεχτείς τα νέα σχέδια που προτείνουν οι τάσεις.

Για ακόμα μια φορά θα βάλουμε στην παρέα μας τη Fashion Editor του Tlife, Σοφία Σούζα. Η Σοφία σε βοηθάει να βγεις από τον στιλιστικό λαβύρινθο και λύνει τους προβληματισμούς και τα διλήμματα με τον οδηγό αγοράς που σου παρουσιάζουμε προς τα κάτω. Ο οδηγός αγοράς απαρτίζεται από παπούτσια που θα βρεις τώρα στα καταστήματα και τα online shops και χωρίζεται σε τρεις κατηγορίες: α) γόβες, β) flat shoes και γ) booties.

Τσέκαρε τις επιλογές και αποφάσισε σε τι θα επενδύσεις!

 

ΓΟΒΕΣ

Είναι το πιο θηλυκό και sexy παπούτσι που επιλέγουμε για τη δουλειά ή τις βόλτες μας. Εκτός από τις κλασικές γόβες, φέτος το “παρών” δίνουν τα high heels με animap print, ιδιαίτερα μοτίβα και textures, με διακοσμητικά straps και extravagant τακούνια. Αν είσαι fan αυτής της κατηγορίας, σε παροτρύνω να δεις τι διάλεξε η Σοφία και να τσεκάρεις τις στιλιστικές πληροφορίες που σου δίνει.

Για να δεις τις επιλογές κάνε κλικ εδώ!

 

FLAT SHOES

Η συγκεκριμένη κατηγορία συμπεριλαμβάνει πολλά ήδη flat παπουτσιών. Τα oxfords υπόσχονται να αντικαταστήσουν τις γόβες στη δουλειά, οι μπαλαρίνες παραμένουν στα ρομαντικά και chic looks μας, τα slippers δίνουν το παρών και μας προειδοποιούν ότι είναι το πιο hot παπούτσι του φετινού χειμώνα, ενώ τα loafers φαίνεται πως θέλουν να “μπουν” σε κάθε μας εμφάνιση. Αυτές είναι οι chic επιλογές που θα συναντήσεις και δεν έχεις παρά να διαλέξεις αυτό που ταιριάζει απόλυτα στην ντουλάπα σου.

Για να δεις τις επιλογές κάνε κλικ εδώ!

 

BOOTIES

Μπορεί ακόμα να μην είναι τόσο έντονη η επιθυμία σου να φορέσεις μποτάκια, θέλω να σου πω όμως ότι είναι η τέλεια επιλογή για αυτήν την περίοδο, ακόμα και αν σαν style παπουτσιού σου φαίνεται αρκετά χειμερινό. Φέτος, λοιπόν, την τιμητική τους έχουν τα western boots σε διάφορα χρώματα και υφές που μπορείς να φορέσεις ακόμα και στη δουλειά με κοστούμι, μίνι φορέματα και φούστες, ή στη βόλτα με bohemian-western styling, ανάλογα την επιλογή σου. Εναλλακτικά, μπορείς να διαλέξεις κάτι με ιδιαίτερο τακούνι, sock booties ή ankle boots με cut outs.

Για να δεις τις επιλογές κάνε κλικ εδώ!

Read More

And More