Η fashion editor προτείνει τα top παντελόνια που θα βρεις τώρα στην αγορά

Μπορεί η μόδα να αλλάζει κάθε σεζόν, να έρχονται νέα σχέδια και πιο fresh και κάθε 6μηνο περίπου να χρειάζεται να ανανεώνουμε την ντουλάπα μας, είναι μερικά items όμως που δεν μπορούμε να αποχωριστούμε, όπως τα παντελόνια. Μας βολεύουν, είναι άνετα και φυσικά τα φοράμε all day.

Αυτήν την περίοδο (όπως και τις περισσότερες) έχουν καθοριστικό ρόλο στο στιλ μας. Και τόνισα το “αυτήν την περίοδο” γιατί ναι μεν θέλουμε να φορέσουμε φούστες και φορέματα, από την άλλη όμως το καλσόν δεν μας φαίνεται απόλυτα σωστό στα τωρινά μας outfits. Και -ναι- χωρίς καλσόν κρυώνουμε. Σαν φαύλος κύκλος είναι η φάση. Οπότε τι κάνουμε; Στρεφόμαστε στην επιλογή των παντελονιών. Παντελόνι στη δουλειά, παντελόνι στον καφέ, παντελόνι το βράδυ για ποτό.

Όλες μας έχουμε τουλάχιστον 2-3 παντελόνια στην ντουλάπα μας, αλλά πάντα είμαστε διατεθειμένες να αγοράσουμε ένα ακόμα. Έτσι εξάλλου θα ξεκινήσει καλά και η σεζόν. Στην εύρεση του perfect pants θα μας βοηθήσει για ακόμα μια φορά η fashion editor του Tlife, Σοφία Σούζα. Η Σοφία βγήκε στα μαγαζιά και επέλεξε τα καλύτερα crop pants, cigarette και παντελόνες για να διαλέξεις το ιδανικό ή τα ιδανικά.

Κάνε κλικ επάνω στις εικόνες για να δεις όλες τις προτάσεις της!

Cigarette παντελόνια

Τα αγαπάμε και τα επιλέγουμε κυρίως για το γραφείο. Τα τελευταία χρόνια όμως και με το ιδανικό styling μπορείς να τα φορέσεις παντού. Προσθέτεις sneakers και t-shirt και πας για καφέ. Προσθέτεις oxfords κι ένα σακάκι και πας σε επαγγελματικό ραντεβού με masculine style. Βάζεις ένα formal top και κλασικές γόβες ή πέδιλα και πας για ποτό ή ακόμα και σε γάμο. Φέτος “παίζουν” σε πολλά χρώματα και textures (ναι ακόμα και έντονα χρώματα) και σε προκαλούν να αναεώσεις με τη βοήθειά τους το στιλ σου.

Κάνε “κλικ” επάνω στην εικόνα για να δεις όλες τις επιλογές…

Crop παντελόνια

Τα crop pants μπήκαν στη ζωή μας από τότε που ξεκινήσαμε να σηκώνουμε τα ρεβέρ στα παντελόνια για να φαίνεται ο αστράγαλός μας. Έπειτα οι εταιρίες, οι οίκοι και οι σχεδιαστές μας έβγαλαν από αυτήν τη διαδικασία και λάνσαραν παντελόνια που είναι ήδη κομμένα σε αυτό το σημείο, χωρίς να χρειάζεται να διπλώνουμε το “τελείωμα”. Αμέσως τα αγαπήσαμε! Τα φοράμε με χαμηλά καλτσάκια που δεν φαίνονται, ενώ πολλές φορές δίνουμε μια funky πινελιά με printed κάλτσες οι οποίες επίτηδες φαίνονται. Στην ίδια κατηγορία ανήκουν και οι ζιπ κιλότ, ένα ακόμα παντελόνι δηλαδή που φοράμε non stop τα τελευταία χρόνια.

Κάνε “κλικ” επάνω στην εικόνα για να δεις όλες τις επιλογές…

Wide leg παντελόνια

Μπορεί στην αρχή να μας φάνηκε περίεργο, αλλά τώρα το έχουμε συνειδητοποιήσει (παύλα υιοθετήσει). Οι παντελόνες φοριούνται όλη μέρα και με κάθε στιλ. Θέλεις urban ή casual αποτέλεσμα; Τη φοράς με sneakers, σακάκι ή leather jacket. Θέλεις chic και διαχρονικό look; Τη φοράς με high heels με χοντρό τακούνι (ναι μόνο με χοντρό) και το αγαπημένο σου τοπ. Εκτός από τα κλασικά και σκούρα χρώματα, φέτος τη συναντάμε με floral prints (hot trend) και σε έντονα χρώματα.

Κάνε “κλικ” επάνω στην εικόνα για να δεις όλες τις επιλογές…

Read More

And More