Καλεσμένη σε γάμο: Φορέματα, πέδιλα και clutch για να έχεις μία κομψή εμφάνιση!

Καλοκαίρι και καλεσμένη σε γάμο είναι πολύ συνηθισμένα και όσο προχωράει το καλοκαίρι τόσο τα καλέσματα φθάνουν το ένα μετά το άλλο. Οι ερωτήσεις που σε βασανίζουν είναι πολλές “Τι να φορέσω; Ποιο είναι το κατάλληλο outfit για αυτήν την εποχή; Πως θα ολοκληρώσω το look μου; Πως θα είμαι εντυπωσιακή, αλλά όχι υπερβολική;” Και οι απαντήσεις όχι πάντα εύκολες.

Εδώ στο Tlife σου έχω ετοιμάσει ήδη ένα μεγάλο θέμα με πολλές επιλογές για την εμφάνιση σε ένα γάμο αλλά σιγά σιγά θα γίνω και πιο συγκεκριμένη με ρεπορτάζ αγοράς ώστε να έχεις ότι χρειάζεσαι πριν αποφασίσεις τι θα βάλεις σε ένα τέτοιο κάλεσμα.

Έκανα λοιπόν μία βόλτα στην αγορά και σου έχω συγκεντρώσει φορέματα πέδιλα και clutch γαι την ημέρα εκείνη ώστε να είσαι απόλυτα stylish.Eσυ δεν έχεις παρά να δεις τις προτάσεις μου και να πάρεις έμπνευση πριν πάρεις τους δρόμους για τα …μαγαζιά!

Φορέματα

Εδώ οι επιλογές είναι πολλές, maxi, midi και κάποια mini για τις πιο νεαρές και τολμηρές. Χρώματα πολλά, κυρίως pastel αποχρώσεις και κάποια με sexy details σε σωστά σημεία όπως ντεκολτέ και open back. Πάντα έχουμε στο μυαλό μας ότι καλεσμένη σε γάμο σημαίνει… καλεσμένη στο γάμο, δεν είμαστε εμείς το τιμώμενο πρόσωπο, οπότε ναι η εμφάνιση μας πρέπει να είναι glam ώστε να τιμήσουμε το κάλεσμα, αλλά η νύφη είναι η πρωταγωνίστρια εκείνη την ημέρα!

Για να δεις όλες τις επιλογές μας κάνε κλικ εδώ

Πέδιλα

Τα πέδιλα που θα συνοδεύσουν ένα wedding guest σύνολο είναι chic λεπτά με ωραία χρώματα και ίσως κάποια λαμπερά στοιχεία. Σίγουρα διάλεξε ένα ζευγάρι που σε πρώτη φάση να ταιριάζει με το ντύσιμο σου αλλά πρόσεξε να είναι και άνετα και σταθερά γιατί εκείνη την βραδιά θα διασκεδάσεις κιόλας, οπότε δεν θες να έχεις το μυαλό σου στο αν θα σου …φύγει το πέδιλο.

 

Για να δεις όλες τις επιλογές μας κάνε κλικ εδώ

Clutch

To clutch θα ολοκληρώσει άψογα ένα wedding guest σύνολο, όσο βολική και να είναι μία τσάντα γιατί θα πάρεις μαζί σου όλα όσα θες, το σωστό αξεσουάρ είναι το clutch. Ένα με χρώμα ή με pritns θα αναδείξει το σύνολο σου ενώ αν εχει και κάποια lux στοιχεία θα δώσει extra glam στην εμφάνιση σου.

Για να δεις όλες τις επιλογές μας κάνε κλικ εδώ

Read More

And More