Καλεσμένη σε γάμο: Styling tips για να είσαι η πιο καλοντυμένη!

To να προσπαθείς να ντυθείς για έναν γάμο είναι μαι αρκετά δύσκολη αποστολή: υπάρχει η πίεση του να έχεις μια καταπληκτική εμφάνιση (τα φωτογραφικά ντοκουμέντα δεν συγχωρούν), ενώ ταυτόχρονα προσπαθεί να τηρείς τους συνεχώς μεταβαλλόμενους κανόνες του dress-code.
Και παρόλο που δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να κλέψεις την προσοχή από τη νύφη την μεγάλη ημέρα της, δεν υπάρχει κανένας λόγος για τον οποίο δεν μπορείς να δείχνεις πανέμορφη και stylish.

Για όλους τους παραπάνω λόγους και επειδή είμαστε σίγουρες ότι υπάρχει ένας τουλάχιστον γάμος στην ατζέντα σου αυτή την περίοδο, σήμερα αποφασίσαμε να σου δώσουμε μια μικρή βοήθεια για να σου το κάνουμε λίγο πιο εύκολο.

Mετακινήσου προς τα κάτω για να δεις τα dos και τα don’ts μιας πρόσκλησης σε γάμο για να είσαι εσύ η πιο εντυπωσιακή στη λίστα των καλεσμένων και χωρίς κανένα στιλιστικό ατόπημα!

ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΕΙΣ ΛΕΥΚΟ


Δεν υπάρχει κανένας λόγος να φορέσεις λευκό αφού έχεις μπροστά σου μια τεράστια γκάμα άλλων αποχρώσεων που μπορείς να επιλέξεις.

Αντ΄αυτού: Φόρεσε ένα εντυπωσιακό print. Eπέλεξε ένα look με ένα ωραίο μοτίβο και ανάδειξέ το με μονόχρωμα και minimal αξεσουάρ για να το αναδείξεις.

ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΣΕΞΙ


“Μπορεί να είσαι single και έτοιμη για νέες γνωριμίες, αλλά μείνε μακριά από τα πολύ μίνι, πάρα πολύ στενά, και σέξι ρούχα. Δεν χρειάζεται να ντυθείς και σαν τη γιαγιά σου αλλά μπορείς να είσαι σέξι διατηρώντας την κομψότητά σου.

Αντ΄αυτού: Επέλεξε μια ολόσωμη φόρμα. Μια ολόσωμη φόρμα μπορεί να αναδείξει τις αναλογίες σου με σοφιστικέ τρόπο. Διάλεξέ την είτε σε εμπριμέ ή μονόχρωμη και ολοκλήρωσε το look με σέξι ψηλοτάκουνα πέδιλα και ένα ζευγάρι εντυπωσιακά σκουλαρίκια.

ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΕΙΣ ΤΖΙΝ


Ναι, εντάξει η φίλη σου είναι super cool, ο γάμος της γίνεται στην παραλία αλλά μια εμφάνιση με τζιν δεν είναι χαριτωμένη και casual, είναι απλά αγένεια.

Αντ΄αυτού: Φόρεσε μια ψηλόμεση παντελόνα. Συνδύασέ την με ένα εντυπωσιακό τοπ και κοσμήματα και ολοκλήρωσε το look με ένα ζευγάρι πλατφόρμες ή platform sandaks που θα σε βοηθήσουν να είσαι και πιο άνετη στο περπάτημα.

ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΛΕΨΕΙΣ ΤΗ ΛΑΜΨΗ ΤΗΣ ΝΥΦΗΣ



Αν το ρούχο που σκέφτεσαι να φορέσεις μοιάζει με κάτι που η Jennifer Lopez θα φορούσε σε μια περιοδεία της, είναι πιθανόν εκτός ορίων για το γάμο της συναδέλφου σου.

Αντ ‘αυτού: Κράτησε σοφιστικέ το look σου με ένα color-blocked φόρεμα. Oλοκλήρωσε το look με minimal γόβες και ένα ιδιαίτερο clutch και απόφυγε τελέιως τα κοσμήματα.

ΑΠΟΦΥΓΕ ΤΟ ΜΑΥΡΟ

Για κάποιους ανθρώπους το μαύρο θεωρείται πένθιμο ενώ για κάποιους άλλους, το μαύρο είναι cool, κομψό και “all time classic”. Είναι δύσκολο να πούμε ποιος έχει δίκιο, και αυτό εξαρτάται προφανώς από το είδος του γάμου που είμαστε καλεσμένες.

Αντ’ αυτού: Παίξε σε safe μονοπάτια και διάλεξε ρούχο σε μια έντονη απόχρωση. Θα ξεχωρίσεις και δεν χρειάζονται ιδιαίτερες στιλιστικές προσθήκες για να το αναδείξεις.

Read More

And More