Καλοκαίρι 2016: Eίσαι καλεσμένη σε γάμο; Ιδέες για να ξεχωρίσεις!

H σεζόν των των γάμων έχει ήδη ξεκινήσει και σχεδόν κάθε μία από εμάς έχει τουλάχιστον μία ημερομηνία σημειωμένη στην ατζέντα της. Φίλοι ή συγγενείς σε προσκαλούν σε αυτό το ξεχωριστό γεγονός της ζωής τους και φυσικά θέλεις να είσαι καλοντυμένη. Προβληματίζεσαι για το τι να φορέσεις;

Το TLIFE που βρίσκεται πάντα δίπλα σου σε αυτές τις σημαντικές στιλιστικά στιγμές της ζωής σου, με βάση τις τάσεις της σεζόν αλλά και το ρούχο που προτιμάς να έχεις σαν βάση για το σύνολό σου, δημιούργησε για σένα εφτά σύνολα ώστε να επιλέξεις το στιλ που ταιριάζει σε σένα και την περίσταση και να είσαι εσύ η πιο καλοντυμένη καλεσμένη.

Μετακινήσου προς τα κάτω για να δεις τις επιλογές μας αλλά και που θα βρεις το κάθε fashion item που σου προτείνουμε σε περίπτωση που θέλεις να το κάνεις δικό σου!


Φούστα Τed Baker 195€
Τοp H&M 14.99€
Σακάκι Mango 39.99€
Σκουλαρίκια H&M 4.99€
Πέδιλα Migato 65€
Clutch Roccobarocco 87€

Styling Tip: Mία midi φούστα είναι πολύ θηλυκή επιλογή για γάμο. Προτίμησε μία με cut μπροστά, συνδύασε την με ένα sexy top, και ολοκλήρωσε το look με blazer σε έντονη απόχρωση και εντυπωσιακά πέδιλα.

Φούστα Monsoon 139€
Τοp Karen Millen 95€
Σακάκι Karen Millen 275€
Γόβες Sante 79€
Clutch Liu Jo 75€

Styling Tip: Μία full skirt με floral prints μας αρέσει πολύ για γάμο αυτή την εποχή. Συνδύασέ τη με ένα off-the- shlouders top, κλασικές γόβες και clutch σε έντονο χρώμα ενώ an κρυώνεις ρίξε στους ώμους ένα λευκό σακάκι.


Παντελόνι Tom Tailor 59.99€
Τοp Zara 69.95€
Clutch Accessorize 39.90€
Πέδιλα Jessica Simpson Haralas 119€
Σκουλαρίκια uterque.com 39€

Styling Tip: Αν θέλεις να βάλεις παντελόνι διάλεξε μία απόχρωση έντονη και δώσε ρομαντικό ύφος στο σύνολό σου με ένα δαντελένιο top από πάνω. Ολοκλήρωσε το look με suede πέδιλα και χρωματιστά σκουλαρίκια.

Oλόσωμη φόρμα Mango 69.99€
Σκουλαρίκια Mango 12.99€
Πέδιλα Tsakiris Mallas 79€
Clutch Pinko 64€

Styling Tip: H ολόσωμη φόρμα είναι μία πολύ fashion επιλογή για γάμο. Φόρεσε μία σε κρουαζέ στιλ, ζεστό χρώμα και loose γραμμή ενώ πρόσθεσε λάμψη με σκουλαρίκια και extra ύψος με chunky sandals.


Φόρεμα BSB 159€
Εσάρπα BCBGMAXazria Vardas 80€
Πέδιλα Νak 189€
Cuff BCBGMAXazria Vardas 64€
Clutch Nak 99€

Styling Tip: Αν αποφασίσεις να βάλεις maxi φόρεμα σε γάμο διάλεξε μονόχρωμο ή black & white και απόφυγε τα πολλά prints και τα έντονα χρώματα αυτή την εποχή. Δώσε sophisticated ύφος με χρυσά αξεσουάρ και αν κρυώσεις ρίξε στους ώμους σου μια μεταξωτή εσάρπα.


Φόρεμα Karen Millen 275€
Spring coat Zara 79.95€
Σκουλαρίκια Benetton 19.95€
Peep toes Axel 56€
Τσάντα Axel 56€

Styling Tip: Ένα φόρεμα midi είναι η πιο safe επιλογή για κάλεσμα σε γάμο. Επίλεξε κάποιο σε pastel απόχρωση και συνδύασέ το με ένα ωραίο spring coat που θα βρεις παντού αυτή την περιόδο σε πολύ οικονομική τιμή.


Zip culotte Tommy Hilfiger 149€
Τop BCBGMAXazria 235€
Koλιέ Mango 22.99€
Πέδιλα Shcutz 199€
Clutch Migato 38€

Styling Tip: Η αγαπημένη μας zip culotte μπορεί να γίνει ένα τέλειο outfit για γάμο, συνδυασμένη με ένα off-the-shoulders top, extra large κολιέ, sexy sandals και snake print clutch.

Read More

And More