Καλοκαίρι 2016: Τα ωραιότερα κοσμήματα της αγοράς για να διαλέξεις!

Τα κοσμήματα παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο σε μια εμφάνιση. Μεγάλα ή μικρά, διακριτικά ή εντυπωσιακά, μπορούν να αναβαθμίσουν αμέσως ένα look και να του δώσουν το επιπλέον ενδιαφέρον που χρειάζεται. Ένα κολιέ με χρωματιστές πέτρες ή ένα ζευγάρι εντυπωσιακά σκουλαρίκια μπορούν να πραγματικά να μετατρέψουν και το πιο απλό outfit σε εντελώς ξεχωριστό.
Για αυτό σήμερα, η fashion editor του Tlife Σοφία Σούζα συγκέντρωσε για σένα τα ωραιότερα κολιέ, bracelets, σκουλαρίκια και δαχτυλίδια της αγοράς για να ρίξεις μια ματιά πριν βγεις για shopping.

Kάνε κλικ επάνω στις εικόνες για να δεις όλες τις επιλογές!

Ένα εντυπωσιακό κολιέ με πέτρες και μεταλλικές λεπτομέρειες προσθέτει αμέσως ενδιαφέρον στα σύνολά σου χωρίς να έχεις δώσει μια περιουσία για να το αποκτήσεις. Είτε το ρίξεις επάνω από ένα απλό coctail φόρεμα, είτε με τζιν και ένα t-shirt, ένα τέτοιο κολιέ μπορεί να δώσει στιγμιαία glamorous πινελιές στο look σου.

Κάνε κλικ επάνω στην εικόνα για να δεις όλες τις επιλογές σε κολιέ!


Ακόμα και αν το σύνολό σου είναι τελείως basic, ένα εντυπωσιακό δαχτυλίδι ή ένα λαμπερό ζευγάρι σκουλαρίκια μπορεί να το μετατρέψει σε μια statement εμφάνιση. Συνδύασέ τα με το little black dress σου για να του δώσεις λάμψη και ενδιαφέρον αλλά και με όλα σου τα casual σύνολα για να τα εμπλουτίσεις.

Κάνε κλικ επάνω στην εικόνα για να δεις όλες τις επιλογές σε σκουλαρίκια και δαχτυλίδια!


Ένα ξεχωριστό bracelet μπορεί να προσθέσει άμεσα κομψότητα στα καθημερινά, casual looks σου. Για να πετύχεις το απόλυτο chicness φόρεσέ το με ένα τελείως απλό σύνολο: ένα λευκό tank top, ένα loose jeans και ένα ζευγάρι φλατ σανδάλια ή ψηλοτάκουνα πέδιλα.

Κάνε κλικ επάνω στην εικόνα για να δεις όλες τις επιλογές σε bracelets…

Read More

And More