Kαλοκαίρι 2016: Βρες το σωστό τζιν για το σωματότυπό σου!

Κάθε σεζόν φέρνει μαζί της νέα στιλ και σιλουέτες σε τζιν, και είμαστε περισσότερο από πρόθυμες να τα δοκιμάσουμε Ωστόσο, τα τζιν είναι ένα από εκείνα τα κομμάτια που είναι πραγματικά διαχρονικά και ευέλικτα, και ενώ εμείς ολόψυχα να ενθαρρύνουμε τον πειραματισμό με τις τελευταίες τάσεις, είναι σημαντικό να γνωρίζουμε ποιο στιλ μας κολακαύει καλύτερα και μας κάνει να νιώθουμε καλύτερα φορώντας το.
Άλλωστε δεν υπάρχει τίποτα πιο απογοητευτικό από το να βγαίνεις στα μαγαζιά για να αγοράσεις ένα τζιν, να δοκιμάζεις, να μπερδεύεσαι, να καταλήγεις να αγοράζεις ένα και πηγαίνοντας στο σπίτι να αισθάνεσαι μετανιωμένη από την απόφασή σου.
Επειδή λοιπόν θέλουμε να κάνουμε κάνουμε ό, τι μπορούμε για να σε βοηθήσουμε να επιλέξεις το σωστό για σένα σήμερα συγκεντρώσαμε μερικές συμβουλές που θα σε βοηθήσουν να βρεις το τέλειο τζιν για το σώμα σου -είτε έχεις καμπύλες είτε είσαι αδύνατη ή μικροκαμωμένη. Μετακινήσου προς τα κάτω για να τις δεις!

ΈΧΕΙΣ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΟΝΤΟΥΣ ΣΤΑ ΟΠΙΣΘΙΑ

Αν θέλεις να ελαχιστοποιήσεις τα οπίσθια ή τους γοφούς σου, φέρε την ισορροπία στο κάτω μέρος με ένα wide-leg jeans. Ένα σκούρο χρώμα θα βοηθήσει επίσης στην υποβάθμιση του μεγέθους.

ΕΙΣΑΙ PETITE

Αν είσαι μικρόσωμη, επίλεξε ένα cropped skinny jeans με αποκαλυπτικό στρίφωμα. Η στενή εφαρμογή,το μήκος και η έλλειψη ενός απότομου στριφώματος θα επιμηκύνει τα πόδια σου.

ΕΧΕΙΣ ΜΑΚΡΥ ΚΟΡΜΟ

Για να μην δείχνουν κοντά τα πόδια σου, επίλεξε ένα mid-rize jean που θα κάνουν τη μέση σου να φαίνεται πιο μακριά.

‘ΕΧΕΙΣ ΓΕΜΑΤΟΥΣ ΜΗΡΟΥΣ

Ένα bootcut jean παρέχει μια straight-leg σιλουέτα που ελαχιστοποιεί τους μηρούς σoυ. Σου προτείνουμε μια έκδοση μεσαίας πλύσης και με σχισμές στο στρίφωμα για ένα πιο μοντέρνο twist.

ΈΧΕΙΣ ΓΕΜΑΤΗ ΜΕΣΗ

‘Εχεις επιπλέον πόντους στη μέση; Διάλεξε ένα ψηλόμεσο τζιν να καλύψει τα πάντα. Ένα σκούρο χρώμα θα βοηθήσει για ακόμα πιο κολακευτικό αποτέλεσμα.

ΕΧΕΙΣ ΣΩΜΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΠΥΛΕΣ

Αν είσαι περιορισμένη στο κομμάτι καμπύλες, ένα kick-flare jeans θα προσθέσει ενδιαφέρον και θα καθορίσει το αγορίστικο shape σου.

Read More

And More