Κολάν: 6+1 στιλιστικοί συνδυασμοί για άψογα looks (εκτός γυμναστηρίου φυσικά)

Το κολάν είναι ένα κομμάτι που αγαπάμε ιδιαίτερα, αλλά λόγω των καιρικών συνθηκών (aka καλοκαίρι), τα είχαμε βγάλει από το “χάρτη”. Τώρα βέβαια που ο καιρός έχει αρχίσει να κάνει τα δικά του παιχνίδια, με τη φθινοπωρινή θερμοκρασία να έχει δείξει τα πρώτα δείγματα, κάπως τα νοσταλγήσαμε και θέλουμε να τα εντάξουμε και πάλι στο στιλ μας.

Τους βασικούς κανόνες σεταρίσματος του ξέρεις. Εγώ όμως θα σου αναφέρω μερικούς ακόμα, οι οποίοι θα “μεταμορφώσουν” αυτό το κομμάτι, θα το κάνουν να δείχνει εντελώς διαφορετικό, και σίγουρα δεν θα έχει καμία σχέση με το στιλ γυμναστηρίου που συνηθίζεις να το αναδεικνύεις.

Τα street styles από τις μεγαλύτερες πρωτεύουσες της μόδας και κάποιες σταρ, φορούν το μαύρο τους κολάν και μας δίνουν απλόχερα τις στιλιστικές τους ιδέες, καθώς εγώ θα σου λέω όλες τις λεπτομέρειες.

 

Με denim jacket

Nαι, το bomber και το φούτερ είναι τέλεια επιλογή για το κολάν σου, αλλά αν θέλεις να τους δώσεις urban χαρακτήρα, προτίμησε ένα denim jacket ιδανικά σε oversized γραμμή. Αυτό θα σου δώσει τη δυνατότητα να σετάρεις biker booties και κάποιο φουλάρι με τα υπόλοιπα items.

 

Με θηλυκές γόβες

Μπορεί σαν ιδέα να μην σου αρέσει, αλλά βλέποντάς στην Victoria Beckham τα πράγματα αλλάζουν. Οι κλασικές μαύρες γόβες κάνουν το κολάν πιο chic και αν ολοκληρώσεις το σύνολό σου με ένα σακάκι, τότε το αποτέλεσμα θα είναι μοναδικό. Επέλεξέ το για daily εμφανίσεις και όχι για βραδινές.

 

Με androgyne κομμάτια

Το κολάν (αν είναι καλής ποιότητας) θεωρείται ένα βασικό κομμάτι που μπορεί να συνδυαστεί με πολλά διαφορετικά looks. Μια ανατρεπτική επιλογή θα ήταν να εντάξεις στο στιλ σου androgyne κομμάτια, όπως oxfords και πουκάμισο, και να ολοκληρώσεις με parisian αξεσουάρ, όπως έναν μπερέ και μια chain bag.

 

Με το παλτό και high heels

Το κολάν μπορεί αμέσως να αποκτήσει θηλυκό και κομψό αέρα, αν επιλέξεις τα σωστά items. Το παλτό θα του δώσει πιο luxe style, ενώ τα high heel booties θα κάνουν το αποτέλεσμα πιο feminine. Για διαχρονικό και safe αποτέλεσμα, επέλεξε όλο το σύνολο να έχει μαύρο χρώμα.

 

Με μια mini τσάντα

Μέχρι στιγμής συνδύαζες το κολάν σου με backpack ή shopping bag. Τα δεδομένα έχουν αλλάξει όμως και -ναι- πλέον μπορείς να το σετάρεις με mini τσάντες σε πιο κομψό ύφος, αλλάζοντας εντελώς το αποτέλεσμα. Μπορείς να παραδειγματιστείς από το στιλ της Alexa Chung και να προσθέσεις ένα ζευγάρι μπαλαρίνες κι ένα boyfriend t-shirt.

 

Με layering

Μπορείς να παίξεις με τα ρούχα σου και να δημιουργήσεις ένα διαφορετικό εφέ που θα σε κολακεύει κιόλας. Μπορείς να επιλέξεις για παράδειγμα, ένα oversized πουλόβερ κι από μέσα ένα πιο μακρύ τοπ. Για πιο sexy αποτέλεσμα και για να κάνεις το σώμα σου να φαίνεται πιο ψηλό και αδύνατο, φόρεσε over – the – kne boots.

 

Με ένα oversized πουκάμισο

Πάρε το πουκάμισο του συντρόφου σου ή του μπαμπά σου, φόρεσέ το και θα με θυμηθείς. Είναι ένα κομψό κομμάτι που θα δώσει masculine style στο όλο look και είναι μια κίνηση ματ για να κρύψεις ατέλειες από σημεία του σώματος. Για extra στιλάτο αποτέλεσμα, πρόσθεσε kitten heels.

Read More

And More