Κοτλέ παντελόνια, μπουφάν, αξεσουάρ για να αναβαθμίσεις το χειμερινό σου στιλ

Νομίζω ότι αυτές τις ημέρες καταλάβαμε ότι ο καιρός δεν αστειεύεται. Το κρύο μας έχει ωθήσει να θέλουμε να μείνουμε στο σπίτι και να κάτσουμε στον καναπέ για πάντα με μια ζεστή κουβέρτα. Το ξέρεις πολύ καλά ότι αυτό δεν γίνεται, ειδικά όσο οι υποχρεώσεις “τρέχουν” και η δουλειά σου σε “καλεί” καθημερινά, όπως και οι φίλοι σου για βόλτα. Οπότε τι θα κάνουμε για αυτό; Αναγκαστικά θα ανοίξουμε την πόρτα, θα βγούμε έξω, αλλά θα πρώτα θα δώσουμε βάση στο σύνολό μας, ώστε να είναι ζεστό, μα πάνω από όλα άψογο!

Σε αυτό το σημείο θα σε βάλω στο κεντρικό θέμα του σημερινού άρθρου, αφού σου κάνω πρώτα μια μικρή επεξήγηση! Στα φετινά catwalks της χειμερινής σεζόν, είδαμε έντονα τρία στοιχεία. Το κοτλέ παντελόνι, το puffer jacket (aka το χοντρό μπουφάν) και φυσικά τα χειμερινά αξεσουάρ, όπως σκουφιά, γάντια, κασκόλ. Ευτυχώς οι φετινές τάσεις θέλησαν να κάνουν ακόμα πιο ευφάνταστες και stylish τις καθημερινές μας εμφανίσεις προτείνοντάς μας αυτά τα casual κομμάτια. Μετά από τις πασαρέλες, όλα αυτά, φυσικά, κυρίευσαν τις βιτρίνες ακόμα και των πιο οικονομικών καταστημάτων.

Έτσι λοιπόν, η fashion editor του Tlife Σοφία Σούζα, έψαξε στα καταστήματα και στα online shop και σου προτείνει τα ωραιότερα κοτλέ παντελόνια, μπουφάν και αξεσουάρ, για να “νικήσεις” το κρύο με τον πιο στιλάτο τρόπο! Μετακινήσου προς τα κάτω και δες τις επιλογές της…

 

Κοτλέ παντελόνια

Το κοτλέ έχει vintage αισθητική και επέστρεψε δυναμικά στα φετινά trends, ύστερα από πολλά χρόνια. Μπορείς να το εντάξεις σε casual, office, αλλά και preppy looks και να παραδοθείς σε αυτό το ιδιαίτερο texture που μας θυμίζει κάτι από τα παλιά. Σίγουρα ένα κοτλέ παντελόνι είναι πιο ζεστό από ένα τζιν και μπορείς να το προσθέσεις στις στιλιστικές επιλογές σου πρωί – βράδυ!

Κάνε κλικ εδώ και δες τις επιλογές της Σοφίας!

 

Puffer jacket

Ακόμα ένα casual item που ξεπήδησε από τα βάθη των 90’s και προσγειώθηκε στο τώρα. Στα φετινά catwalks το είδαμε στους οίκους Balenciaga και Vetements που δήλωσαν θερμοί υποστηρικτές. Έπειτα από αυτό, όλες οι διάσημες ξεκίνησαν να το φορούν και τώρα λέμε να το τολμήσουμε κι εμείς. Γιατί εκτός από ζεστό είναι και στιλάτο. Δες λοιπόν, τα χρώματα και τα σχέδια που θα βρεις τώρα στην αγορά.

Κάνε κλικ εδώ και δες τις επιλογές της Σοφίας!

 

Αξεσουάρ για το κρύο

Ένα ολοκληρωμένο look θέλει και τα κατάλληλα αξεσουάρ. Πόσο μάλλον το χειμώνα που τα accessories μας κρατάνε ακόμα πιο ζεστές. Και φέτος θα φορέσουμε τα αγαπημένα μας κασκόλ σε ποικίλα χρώματα, γάντια και στιλάτα σκουφάκια και θα βγούμε στο δρόμο χωρίς να ανησυχούμε για τη χαμηλή θερμοκρασία. Δες τι προτείνει η Σοφία και κάνε update στο look σου.

Κάνε κλικ εδώ και δες τις επιλογές της Σοφίας!

Read More

And More