Μaxi φούστες! Συνδυασμοί από τα πιο στιλάτα κορίτσια του instagram

Μια maxi φούστα, είναι από τα πιο θηλυκά και επιβλητικά γυναικεία ρούχα, του φετινού καλοκαιριού. Ανάλογα το ύφος, τα σχέδια και το χρώμα της μπορείς να την φορέσεις όλες τις ώρες και να είσαι από τις πιο πιο καλοντυμένες.

Κολακεύουν τους περισσότερους σωματότυπους και αν σεταριστούν όπως πρέπει  δείχνουν εξίσου εντυπωσιακές σε όλες τις περιστάσεις από το πρωί έως το βράδυ.

Είναι μια χαρά επιλογή και εύκολα την εντάσεις στα καλοκαιρινά σου look, αρκεί να μην την αντιμετωπίσεις σαν  την καλή σου φούστα που θα φορέσεις μόνο σε γάμους και δεξιώσεις, αλλά σαν μία καθημερινή φούστα που θα αγαπήσεις πολύ και θα συνδυάσεις με πολλούς δημιουργικούς τρόπους.

Μπορείς να τις φορέσεις από το πρωί ως το βράδυ στις περισσότερες περιστάσεις ανάλογα με το υπόλοιπο styling. Μποέμ με δερμάτινο σανδάλι στις διακοπές στα νησιά, σικ με ψηλό παπούτσι και statement necklace για το κοκτέιλ πάρτυ ή τη βραδινή έξοδο στην πόλη, casual με flat παπούτσια για το γραφείο. Ας δούμε μαζί ενα αφιέρωμα με look που έχουν maxi φούστα σαν βασικό κομμάτι και τα φόρεσαν στιλάτα κορίτσια που ακολουθούμε στο instagram.

Το καρό δίνει στο σύνολο μία ευχάριστη αίσθηση και η μακριά φούστα μαζί με το ίδιο top δημιουργούν ένα σύνολο που ομορφαίνει την σιλουέτα σου.Διάλεξε χρώματα που σε κολακεύουν.

Η maxi satin φούστα με ένα πουκάμισο δεμένο στην μέση γίνεται το τέλειο look για ποτό εννοείται με mules.

Τie dye maxi πλισέ φούστα για την Chiara από την summer collection του οίκου Dior που συνδύασε με rope sandals και το αγαπημένο της t shirt.

Λινή φούστα με έντονα χρώματα που συνδυάζεις με λινό πουκάμισο και έχεις το απόλυτο summer σύνολο για την πόλη για το νησί και για…βάφτιση!

Μexico style, με σχέδιο βολάν στο τέλος που συνδυάζεις με ίδιο crop top και απθεώνεις το folk style του καλοκαιριού.

Τα floral αγαπάνε τις μακριές φούστες και μία τέτοια φούστα είναι must για την καλοκαιρινή σου γκαρνταρόμπα. Αν βάλεις και το ίδιο top τότε μιλάμε για πολλά…like.

Φέτος είδαμε πολλά set με μακριά φούστα και ίδιο top και μας άρεσε πολύ! Μαζί κάνουν ένα super stylish look αλλά σίγουρα θα τα χαρείς και ξεχωριστά.

Διάλεξε αέρινες γραμμές και συνδύασε την με πουκάμισα, crop tops, ακόμη και το ολόσωμο μαγιό σου στις διακοπές!Οι μακριές φούστες δίνουν μία αίσθηση ανεπίδεκτης κομψότητας που ζητάς στο καλοκαιρινό σου stylish!

Read More

And More