Μαύρα, λευκά, χρωματιστά: Τα stylish μαγιό που έχουν κλέψει την παράσταση φέτος το καλοκαίρι

Για ακόμα μια φορά θα ανοίξουμε το κεφάλαιο “μαγιό”. Γιατί όπως ξέρω και ξέρεις πολύ καλά, καλοκαίρι χωρίς μαγιό δεν γίνεται (παρόλο που ήδη έχεις τρία μέσα στην ντουλάπα σου). Έτσι λοιπόν για ακόμα μια φορά, το fashion team του Tlife (δηλαδή εγώ και η fashion editor Σοφία Σούζα) ενώνει τις δυνάμεις του και δημιουργεί έναν οδηγό αγοράς με φοβερά και stylish μαγιό που χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες: α) λευκά, β) μαύρα και γ) χρωματιστά.

Ενώ ήδη σου έχουμε δείξει ποιες είναι οι τάσεις στα μαγιό, πως να επιλέξεις το ιδανικό, σου έχουμε παρουσιάσει όχι έναν, αλλά δύο οδηγούς αγοράς με ψηλόμεσα, μπικίνι και ολόσωμα σχέδια, έφτασε η ώρα να κατηγοριοποιήσουμε τα μαγιό σε χρώματα και να διαλέξουμε αυτό που τράβηξε την προσοχή μας. Πριν τρέξεις στα μαγαζιά, δες τι επιλογές προς τα κάτω, τσέκαρε τι “παίζει” στα online shops και τα καταστήματα και επένδυσε σε αυτό που θα δε κάνει να νιώθεις μοναδική.

 

ΛΕΥΚΑ ΜΑΓΙΟ

Είναι το πιο λαμπερό και φωτεινό χρώμα. Είναι το χρώμα που εκπέμπει φρεσκάδα και “καθαριότητα” και φυσικά δεν θα μπορούσε να μην επηρεάσει τα μαγιό. Ο λόγος που αγαπάμε το λευκό είναι γιατί ταιριάζει τέλεια στο νησί και αναδεικνύει το μαύρισμά μας. Αυτό το μαγιό μπορεί να είναι sporty ή chic, ολόσωμο ή μπικίνι, σίγουρα όμως θα ξεχωρίζεις στην παραλία ή στην πισίνα.

Για να δεις τις επιλογές κάνε κλικ εδώ!

 

ΜΑΥΡΑ ΜΑΓΙΟ

Μυστηριώδες, σαγηνευτικό, πολλές φορές “δραματικό” και σέξι. Αυτές είναι μόνο λίγες λέξεις για το μαύρο, που η αλήθεια είναι ότι δεν θεωρείται και τόσο καλοκαιρινό χρώμα. Αυτή η μουντή απόχρωση το κάνει must για το χειμώνα αλλά οι περισσότερες του έχουμε αδυναμία και το καλοκαίρι. Όχι μόνο γιατί “κόβει”, δηλαδή αδυνατίζει, αλλά γιατί μπορεί να δημιουργήσει στην εμφάνισή μας ένα σέξι και ταυτόχρονα κομψό style. Αν είσαι λάτρης των μαύρων μαγιό, τότε σίγουρα θα βρεις κάτι να μου κεντρίσει το ενδιαφέρον σου σε αυτήν την κατηγορία.

Για να δεις τις επιλογές κάνε κλικ εδώ!

 

ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΑ ΜΑΓΙΟ

Τα χρωματιστά μαγιό είναι μια κατηγορία χωρίς περιορισμούς, αφού θα βρεις pastel, neon, και γενικά τόσο έντονα και εντυπωσιακά χρώματα, που ίσως τολμήσεις να τα φορέσεις, παρόλο που δεν είσαι φανατικός οπαδός. Εμείς τα προτείνουμε ανεπιφύλακτα αν θέλεις να κάνεις ξεχωριστές εμφανίσεις και να κλέψεις τις εντυπώσεις. Φόρεσε ένα ολόσωμο ή ένα μπικίνι σε έντονο χρώμα, χωρίς φόβο αλλά με πάθος.

Για να δεις τις επιλογές κάνε κλικ εδώ!

 

Read More

And More