Μαύρα ρούχα, τζάκετ και παπούτσια που αξίζει να επενδύσεις πριν τελειώσει ο χειμώνας

Το μαύρο έχει την τιμητική του το χειμώνα… αυτό το ξέρω καλά κι εγώ κι εσύ! Είναι το πιο εύκολο συνδυαστικά χρώμα από την παλέτα, μέσα σε αυτό νιώθουμε ασφαλής και κομψές. Πριν από λίγο καιρό είχα δημιουργήσει ένα θέμα που αναφερόταν σε styling tips και street style εμφανίσεις τα οποία θα “λειτουργούσαν” ως πηγή έμπνευσης ώστε να ανανεώσεις τα total black outfits σου (δες εδώ).

Τώρα λοιπόν, λίγο πριν περάσουμε στην Άνοιξη, τα έντονα χρώματα και prints, λέμε να ευχαριστηθούμε λίγο ακόμα αυτό μουντό χρώμα επιλέγοντας τα πιο stylish items της αγοράς. Η fashion editor του Tlife, Σοφία Σούζα, έκανε την έρευνά της και συγκέντρωσε ρούχα, τζάκετ και παπούτσια σε μαύρο χρώμα που μπορείς να επενδύσεις, να τα φορέσεις τώρα, αλλά και του χρόνου αφού έχουν διαχρονικό ύφος. Πάμε να δούμε αναλυτικά…

 

Μαύρα ρούχα

Τα μαύρα ρούχα αποτελούν τα βασικά κομμάτια ενός χειμερινού στιλ, που συνδυάζονται άψογα με πολύχρωμα ή με black αξεσουάρ. Σε αυτήν την κατηγορία θα βρεις ρούχα για night ή daily εμφανίσεις, όπως φορέματα, φούστες, ζακέτες, bodysuits, παντελόνια. Πολλά από τα items έχουν ουδέτερο ύφος, κάτι που σημαίνει ότι μπορείς να τα φορέσεις κάθε εποχή.

Για να δεις τις επιλογές κάνε κλικ εδώ!

 

Μαύρα τζάκετ

Μια ντουλάπα χωρίς ένα μαύρο τζάκετ είναι μισή. Το μαύρο τζάκετ ολοκληρώνει κάθε look αρκεί να ταιριάζει με το ύφος του outfit. Σε αυτήν την κατηγορία θα βρεις casual, κομψά και σε sporty ύφος για να διαλέξεις αυτό που χρειάζεσαι περισσότερο. Παλτό, puffers, δερμάτινα, γούνες, shearling είναι μερικά από τα κομμάτια που βρίσκονται σε αυτό το θέμα.

Για να δεις τις επιλογές κάνε κλικ εδώ!

 

Μαύρα παπούτσια

Τα μαύρα παπούτσια είναι τα αγαπημένα των fashionistas και των influencers. Ακόμα και να έχεις πολλά στην ντουλάπα σου, πάντα έχεις την επιθυμία για ένα ακόμα. Εδώ μπορείς να διαλέξεις το επόμενο μαύρο ζευγάρι το οποίο θα είναι σε style που ταιριάζει στα σύνολά σου. Combat boots, ankle boots, flats, γόβες, πέδιλα, over-the-knee και κλασικές μπότες είναι τα items που βρίσκονται σε αυτήν την κατηγορία του οδηγού.

Για να δεις τις επιλογές κάνε κλικ εδώ!

Read More

And More