Oδηγός αγοράς: Φορέματα maxi, mini, midi, δες τα πιο stylish της αγοράς και διάλεξε το δικό σου.

Η άνοιξη είναι πια επίσημα εδώ, η θερμοκρασία ανεβαίνει κάθε μέρα και η διάθεση μας επίσης. Ήρθε η ώρα να ενημερώσεις τη νέα σου γκαρνταρόμπα με τα φορέματα που θα φοράς κατά τη διάρκεια όλης της νέας σεζόν, βεβαίως και σου έχω ήδη γράψει τις τάσεις για φέτος στο αγαπημένο μας αυτό κομμάτι. Τώρα λοιπόν που πήρες την απόφαση να πας για shopping θα στο κάνω ακόμη πιο εύκολο αφού ήδη έκανα μία βόλτα στα μαγαζιά και σου έχω ένα super θέμα!
Επέλεξα φορέματα σε όλα τα μήκη για να διαλέξεις. Μaxi, midi, mini σε διαφορετικά στιλ και shapes ώστε να ενημερωθείς σωστά για τα νέα στιλ και να βρεις αυτό που σε εκφράζει και ταιριάζει στο budget σου.

Μini φορέματα

Τα mini φορέματα είναι σίγουρα η πιο sexy επιλογή και χρειάζεται ωραία πόδια. Επίλεξε το στη γραμμή που ταιριάζει καλύτερα σε στο σώμα σου και συνδύασε το είτε με sneakers είτε με flat shoes για βόλτες μέσα στην πόλη, ενώ για μία πιο επίσημη εμφάνιση τα πέδιλα είναι τέλεια επιλογή.

Για να δεις όλες τις επιλογές μας κάνε κλικ εδώ

Maxi φορέματα

κριά φορέματα είναι απόλυτα συνδεδεμένα με το καλοκαίρι, αέρινα και άνετα είναι ο απόλυτος συνδυασμός για την πόλη με flat shoes, και σίγουρα πολύ δυνατή λύση για τις διακοπές σου. Τέλος για τους γάμους του καλοκαιριού το βασικό φόρεμα σαν καλεσμένη είναι τις περισσότερες φορές ένα maxi dress.

Για να δεις όλες τις επιλογές μας κάνε κλικ εδώ

Midi φορέματα


Τα midi φορέματα είναι η πιο chic επιλογή κι αξίζει να επενδύσεις τουλάχιστον σε ένα αυτή τη σεζόν είτε το θες για τα office look σου είτε γιατί θέλεις στην ντουλάπα σου ένα σοφιστικέ κομμάτι. Φόρεσέ το με ψηλοτάκουνες γόβες ή mules, και δώσε stylish city look στην εμφάνιση σου.

Για να δεις όλες τις επιλογές μας κάνε κλικ εδώ

Read More

And More