Οδηγός αγοράς: Οι πιο ωραίες μπότες που θα ολοκληρώσουν τα χειμερινά σου σύνολα

Η θερμοκρασία μειώνεται κι άλλο κι εσύ σκέφτεσαι πως θα διατηρηθείς ζεστή στο κρύο! Εκτός από ένα καλό πανωφόρι, αυτό που χρειάζεσαι είναι ένα ζευγάρι μπότες. Ένα ζευγάρι που θα είναι στιλάτο, που θα διατηρεί ζεστά τα πόδια σου και θα μπορεί να σε συνοδεύσει στις περισσότερες εξόδους.

Όλα αυτά ήταν η πηγή έμπνευσης του σημερινού θέματος! Σε συνεργασία με τη fashion editor του Tlife, Σοφία Σούζα, δημιουργήσαμε έναν οδηγό αγοράς με stylish μπότες που… σε περιμένουν να τις αποκτήσεις. Μπότες με block ή stiletto heel, slouchy, με animal print ή μονόχρωμες, over-the-knee και πολλά ακόμα σχέδια που θα βρεις τώρα στα καταστήματα ή τα online shops και ταιριάζουν σε κάθε γούστο και budget.

Δες τις επιλογές, αποφάσισε τι χρειάζεσαι, τι έχεις ανάγκη, τι είναι αυτό που θέλεις περισσότερο και απόκτησε αυτό το ζευγάρι που θα κάνεις τις εμφανίσεις σου ακόμα πιο υπέρ-φανταστικές και υπέροχες. Μην ξεχνάς ότι οι γιορτές πλησιάζουν, οι έξοδοί σου θα αυξηθούν κι άλλο, οπότε ένα ζευγάρι μπότες είναι απαραίτητο στη χειμερινή σου γκαρνταρόμπα και στιλ…

Για να δεις τις επιλογές κάνε κλικ εδώ!

Read More

And More