Οι επιλογές μιας fashion editor: Τα πιο ωραία τοπ της Άνοιξης που θα βρεις τώρα στην αγορά

Αυτή η σεζόν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως “ντεμί” σεζόν. Έτσι είναι η Άνοιξη. Μια κρύο, μια ζέστη, μια βροχή και μια ήλιο. Το αποτέλεσμα; Τα στιλιστικά διλήμματα να φουντώνουν, εμείς να περνάμε ακόμα περισσότερη ώρα μπροστά από τον καθρέφτη και να σκεφτόμαστε ακόμα πιο πολύ αν το look που επιλέξαμε είναι ιδανικό για τις περίεργες καιρικές συνθήκες. Δεν υπήρχε περίπτωση να σε αφήσουμε μόνη σου, ούτε να σε αφήσουμε να βγεις εκτός σπιτιού με ένα όχι και τόσο κατάλληλο look.

Αυτήν την εβδομάδα σε συνεργασία με τη fashion editor του Tlife, Σοφία Σούζα, θα ασχοληθούμε με το… πάνω μέρος του συνόλου. Συγκεντρώσαμε τα πιο ωραία τοπ της Άνοιξης που μπορείς να φορέσεις με το αγαπημένο σου bottom (παντελόνι, φούστα, σορτς) και να είσαι “όσο – τόσο” ζεστή χρειάζεται τις ανοιξιάτικες μέρες. Ναι, τέλος με τα “βαριά” πλεκτά. Έφτασε η ώρα να τα αποχωριστούμε και να το αντικαταστήσουμε με ολόφρεσκες ιδέες που προτείνουν οι τάσεις της σεζόν. Πάμε να δούμε λοιπόν, με τι θα εμπλουτίσουμε τη shopping list μας….

 

Φούτερ

Από τότε που η athleisure τάση μας συστήθηκε, αμέσως αγαπήθηκε και από εμάς και από τις διάσημες σταρ. Το αποτέλεσμα; Ειδικά τα αθλητικά τοπ, δηλαδή τα φούτερ, να μπουν στη ζωή μας και να αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι των outfits. Είναι ιδανικά για αυτήν την εποχή γιατί μπορούν να συνδυαστούν με light πανωφόρια, όπως καμπαρντίνες και δερμάτινα τζάκετ, και να βγεις εκτός σπιτιού χωρίς να κρυώνεις. Μην διστάσεις να τα συνδυάσεις ακόμα και με φούστες και να ολοκληρώσεις με high heel ankle boots.

Για να δεις τις επιλογές κάνε κλικ εδώ!

 

Πλεκτά

Τα βαριά πλεκτά και τα πουλόβερ, καλό είναι να αποθηκευτούν βαθιά μέσα στην ντουλάπα ή στο πατάρι. Ξεκάθαρα δεν τα χρειαζόμαστε πλέον. Τη θέση τους που λες, έχουν πάρει πιο ελαφριά πλεκτά, σε πιο ανοιξιάτικο στιλ. Αν είσαι λάτρης αυτού του casual top, τότε οι επιλογές αυτές θα σε κάνουν πολύ χαρούμενη, αφού εδώ μπορείς να βρεις ευφάνταστα, αλλά και πιο minimal knits για να συνδυάσεις με τα αγαπημένα σου bottoms.

Για να δεις τις επιλογές κάνε κλικ εδώ!

 

Πουκάμισα

Το πουκάμισο αποτελεί ένα ανδρικό κομμάτι που κατάφερε τις τελευταίες δεκαετίες να ενταχθεί στο γυναικείο στιλ. Πλέον δεν τα φοράμε μόνο σε office looks. Με το πέρασμα των χρόνων το στιλ του “μεταμορφώνεται”, κάνοντάς το ιδανικό για casual αλλά και πιο κομψές εμφανίσεις. Το λεπτό του ύφασμα είναι ιδανικό για αυτήν την εποχή και εκτός από τοπ, μπορείς να το φορέσεις και σαν τζάκετ τις πιο ζεστές μέρες.

Για να δεις τις επιλογές κάνε κλικ εδώ!

Read More

And More