Παγιέτες, γκλίτερ, μεταλλικά: Ρούχα και αξεσουάρ για να λάμψεις στα γιορτινά πάρτι

Και η “πάρτι season” συνεχίζεται, μιας και τα καλέσματα και οι έξοδοι δεν έχουν σταματημό. Εξάλλου, ήμασταν αποφασισμένες ότι αυτές τις ημέρες θα βγαίνουμε non stop. Όπως λέμε ξανά και ξανά όμως, για όλες αυτές τις festive περιστάσεις χρειαζόμαστε και το ανάλογο look. Εσύ έχεις βρει το ιδανικό; Ή μήπως προβληματίζεσαι ακόμα με το τι θα φορέσεις, τι αξεσουάρ θα ταιριάξεις και πως θα ολοκληρώσεις το look σου; Όχι όχι δεν χρειάζεται να ανησυχείς! Το team του Tlife επέστρεψε και έχει βάλει στόχο… να βγεις εκτός σπιτιού με σούπερ στιλ.

Η fashion editor του Tlife, Σοφία Σούζα, βγήκε για ακόμα μια φορά στα μαγαζιά, συγκέντρωσε ρούχα και αξεσουάρ και σου τα προτείνει. Το σημερινό θέμα είναι αφιερωμένο σε όλα τα λαμπερά ρούχα και αξεσουάρ που είναι ιδανικά για τις γιορτές και όχι μόνο, απλά χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες: τα sequin, τα metallics και τα glitter. Ναι είναι εντελώς διαφορετικά αυτά τα τρία, αλλά το μόνο τους κοινό είναι ότι διατηρούν αυτήν τη λάμψη. Προς τα κάτω λοιπόν, θα βρεις τις τρεις κατηγορίες, τα ρούχα και τα αξεσουάρ που εντάσσονται στην κάθε μια. Γιατί η λάμψη είναι must για τις γιορτές…

Κάνε κλικ επάνω στις εικόνες για να δεις όλες τις προτάσεις της!

 

Sequin

Sequin ίσον παγιέτες. Και -ναι- αγαπάμε τις παγιέτες. Είναι ότι πιο must μπορείς να επιλέξεις για τις γιορτές και πίστεψέ με δεν θα το μετανιώσεις. Εδώ θα βρεις ρούχα (φορέματα, φούστες, παντελόνια, τοπ και πολλά ακόμα) αλλά και αξεσουάρ με παγιέτες που μπορείς απλά να εντάξεις στα πιο minimal σύνολά σου. Αν βρίσκεται λοιπόν, στα σχέδιά σου ένα sequin item, δεν έχεις παρά να κάνεις κλικ και να… εμπλουτίσεις τη shopping list σου.

Κάνε “κλικ” επάνω στην εικόνα για να δεις όλες τις επιλογές…

Glitter

Glitter ίσον χρυσόσκονη. Ναι, η χρυσόσκονη είναι ένα χαρακτηριστικό των Χριστουγέννων. Τη συναντάμε σε δώρα, συσκευασίες, διακοσμητικά, αλλά και σε ρούχα – αξεσουάρ. Το συγκεκριμένο μοτίβο έχει την ικανότητα να προσφέρει σούπερ λάμψη και μια ελαφρώς παραμυθένια αισθητική, ότι πρέπει δηλαδή για αυτές τις ημέρες. Αν θέλεις να είσαι glam με απλές κινήσεις, τότε τσέκαρε τα glittered items.

Κάνε “κλικ” επάνω στην εικόνα για να δεις όλες τις επιλογές…

Metallics

Το μεταλλικό ύφασμα ήταν ένα στοιχείο που πρωταγωνίστησε στις φετινές τάσεις. Το φόρεσες πέρσι πολύ, αλλά θα το φορέσεις και φέτος. Το μεταλλικό μοτίβο έχει την τιμητική του για ακόμα μια φορά και υπόσχεται να κάνει ακόμα πιο glam τα σύνολά μας. Το συγκεκριμένο fabric θα μας απασχολήσει σε χρώματα όπως ασημί, μαύρο, χρυσό και “προωθήθηκε” κυρίως από τους οίκους J. W. Anderson, Mugler, Loewe. Η fashion editor του Tlife σου δείχνει και τα ιδανικά items για να φορέσεις στα γιορτινά πάρτι.

Κάνε “κλικ” επάνω στην εικόνα για να δεις όλες τις επιλογές…

Read More

And More