Party shoes, clutches και κοσμήματα για να αναβαθμίσεις τα γιορτινά σου looks!

Oι προσκλήσεις για τα Χριστουγεννιάτικα events και το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς αρχίζουν και φτάνουν. Βάλε λοιπόν για λίγο στην άκρη τα basic παπούτσια και αξεσουάρ σου και αντικατάστησέ τα με κάτι πιο sexy και glamorous.

Η Σοφία Σούζα συγκέντρωσε για σένα μερικά από τα ωραιότερα party shoess, clutches και αξεσουάρ που βρήκε στην αγορά, για να σου δώσει έμπνευση ή και γιατί όχι να εντοπίσεις το επόμενο αντικείμενο του πόθου σου…

Για να δεις όλες τις προτάσεις της κάνε κλικ επάνω στις εικόνες…


Οι πιο εντυπωσιακές pumps σε μεταλλικές αποχρώσεις, σατέν ή με glitter, και τα πιο hot ψηλοτάκουνα πέδιλα σε λαμπερές αποχρώσεις ή διακοσμημένα με πέτρες και κρύσταλλα είναι εδώ και σου τα παρουσιάζουμε!

Κάνε κλικ επάνω στην εικόνα για να δεις όλες τις επιλογές σε party shoes!


Σχεδόν οποιοδήποτε σύνολο μπορεί να μετατραπεί σε ένα fashionable και εορταστικό look με την απλή προσθήκη ενός διασκεδαστικού clutch. Mήπως έχεις επιλέξει για φέτος μια κομψή μαύρη jumpsuit και γόβες; Τότε αυτό το section σε αφορά…

Κάνε κλικ επάνω στην εικόνα για να δεις όλες τις επιλογές σε clutches!


Είτε έχεις 2 δευτερόλεπτα ή 2 ώρες για να ετοιμαστείς, το να βρεθεί η ισορροπία ανάμεσα στο εορταστικό και το υπέροχο είναι μια πρόκληση. Είτε το outfit σου είναι head-to-toe μαύρο ή φωτεινό και πολύχρωμο, εδώ θα βρεις τα κοσμήματα που θα ενισχύσουν και θα αναβαθμίσουν το look σου!

Κάνε κλικ επάνω στην εικόνα για να δεις όλες τις επιλογές σε κοσμήματα…

Read More

And More