Party vibes! Οι πιο ωραίες επιλογές σε κοσμήματα, clutch και παπούτσια που θα βρεις τώρα στην αγορά

Οδηγός αγοράς Νο 3,561 (και λίγο παραπάνω)! Ναι, μας αρέσουν τα ψώνια, μας αρέσει να ενημερωνόμαστε σχετικά με όσα κυκλοφορούν στα καταστήματα και για αυτό σε συνεργασία με τη Fashion Editor του Tlife Σοφία Σούζα, κάθε εβδομάδα δημιουργούμε το κατιτίς για εσένα που θέλεις να ανανεώσεις τις εμφανίσεις σου.

Στο σημερινό θέμα την τιμητική τους έχουν τα κοσμήματα, τα clutch και τα παπούτσια που είναι άκρως ιδανικά για πάρτι. Ναι, για τα πάρτι! Πλησιάζει αυτή η εποχή που οι βραδινές βόλτες και τα καλέσματα αυξάνονται, οπότε τα αξεσουάρ και τα κοσμήματα είναι ο πιο οικονομικός και εύκολος τρόπος να κάνεις update τα ρούχα που έχεις ήδη μέσα στην ντουλάπα σου. Βρες τα ιδανικά για το στιλ και το πορτοφόλι σου, συνδύασέ τα και σέταρέ τα με τα αγαπημένα σου looks και -πίστεψέ με- κανείς δεν θα θυμάται ότι το συγκεκριμένο φόρεμα, τοπ (κ.λ.π.) που διάλεξες το έχεις ήδη δύο χρόνια, αφού όλοι θα κοιτάζουν τα εντυπωσιακά accessories.

 

ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ

Αν θέλεις να ολοκληρώσεις τα βραδινά σου σύνολα με κάτι φωτεινό και διασκεδαστικό, δεν χρειάζεται να ψάξεις άλλο! Σου βρήκαμε εμείς τα στιλ στα οποία πρέπει να εστιάσεις και σου συγκεντρώσαμε τα ωραιότερα κομμάτια από για να πάρεις μια γεύση πριν βγεις για shopping! Μην ξεχνάς ότι τα κοσμήματα είναι ο καλύτερος φίλος της γυναίκας κι ενός… επιτυχημένου outfit!

Για να δεις τις επιλογές κάνε κλικ εδώ!

 

ΤΣΑΝΤΕΣ

Clutch, belt bags, chain bags. Το κοινό τους είναι το μικρό μέγεθος, παρόλα αυτά έχουν την ιδιότητα να χωράνε τα απαραίτητα! Αυτό το αγαπημένο αξεσουάρ μπορεί να μεταμορφώσει το ντύσιμό σου από πρωινό σε βραδινό και να σε βγάλει ασπροπρόσωπη. Διάλεξε το σχέδιο που ταιριάζει με τα αγαπημένα σου party looks και αφέσου στη “δύναμή” του.

Για να δεις τις επιλογές κάνε κλικ εδώ!

 

ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ

Τα χρώματα και τα metallics προσαρμόζονται στα βραδινά σύνολα και συνοδεύουν κάθε look. Για τις πιο minimal προσωπικότητες της παρέας προτείνεται η επιλογή του μαύρου, μπορντό ή κόκκινου παπουτσιού που σίγουρα είναι μια safe λύση για κάθε εμφάνιση. Φέτος μπορείς να φορέσεις ankle boots και γόβες σε γιορτινές εμφανίσεις, ενώ αν επιλέξεις να αποχωριστείς το καλσόν, τότε προτείνουμε ακράδαντα τα πέδιλα.

Για να δεις τις επιλογές κάνε κλικ εδώ!

Read More

And More