Πάσχα στο χωριό, στην πόλη ή σε κάποιο νησί, αν ετοιμάζεις βαλίτσα τότε πρέπει να διαβάσεις αυτό το θέμα!

Το Πάσχα στην Ελλάδα συνδυάζεται πάντα με εξορμήσεις στα νησιά μας ή στο χωρίο αλλά και επιστροφή στην πόλη που γεννηθήκαμε για να δούμε τους γονείς και φίλους μας. Όπως και να έχει οι περισσότερες από εμάς θα ετοιμάσουμε βαλίτσα και θα πρέπει αν είμαστε σωστά οργανωμένες και πανέτοιμες με τα κατάλληλα ρούχα και αξεσουάρ για το εκάστοτε προορισμό.

Διάβασε το θέμα που σου έχω ετοιμάσει και πάρε ιδέες τι θα βάλεις στην βαλίτσα σου ώστε να έχεις ότι χρειάζεσαι και να είσαι και στιλάτη που για μας είναι πάντα το ζητούμενο.

1.Πάσχα στο χωριό


Αν για εσένα Πάσχα σημαίνει επιστροφή στη φύση τότε το style σου πρέπει να συμβαδίζει με αυτή σου την διάθεση. Οτιδήποτε φανταχτερό στο βουνό φαίνεται αστείο και «εκτός τόπου» οπότε άφησε πίσω σου τα ψηλοτάκουνα πέδιλα, τα φορέματα και επέλεξε ωραία παντελόνια ελαφριά πλεκτά σίγουρα ένα jacket πασπαρτού, μποτάκια suede και balckpck είναι μερικά από χρειάζεσαι. Στο χωριό λοιπόν σου προτείνω ρούχα casual, άνετα που θα σου επιτρέψουν να κινείσαι άνετα χωρίς όμως να χάνεις το στιλ σου.

Για να δεις τις επιλογές μας κάνε κλικ εδώ

2.Πάσχα στο νησί

Αν είσαι από τις τυχερές που θα μπουν σε πλοίο για ένα ωραίο νησιώτικο προορισμό, τότε θα πρέπει να επιλέξεις κομμάτι με navy ύφος, sneakers, φουλάρια για τον αέρα, ενώ καπελάκια και ζακέτες δεν θα πρέπει αν λείψουν από τα items που θα πάρεις μαζί σου. Απέφυγε ότι θυμίζει πόλη πάρε μαζί σου ρούχα που σου θυμίζουν διακοπές.

Για να δεις τις επιλογές μας κάνε κλικ εδώ

3. Πάσχα στην πόλη

Aν μείνεις στην πόλη δεν έχεις ούτε να στεναχωρηθείς ούτε και να απογοητευθείς που δεν θα αλλάξεις τον αέρα σου. Εκμεταλλεύσου την ευκαιρία και απόλαυσε τις ημέρες ξεκούρασης με βόλτες κοντά στη θάλασσα, να δεις φίλους, να φας έξω και να ξοδέψεις τα χρήματά σου σε πράγματα που θα σου δώσουν προσωπική ευχαρίστηση. Αν δεν εγκαταλείψεις το σπίτι σου λοιπόν επέλεξε ρούχα «πόλης», δηλαδή κομψά χρώματα συνδυασμένα με αρμονία μεταξύ τους που θα δώσουν έναν πιο ανοιξιάτικο αέρα

Για να δεις όλες τις επιλογές μας κάνε κλικ εδώ

Read More

And More