Πως να διαλέξεις το σωστό τζιν για το σωματότυπό σου!

Δεν υπάρχει τίποτα πιο απογοητευτικό από το να βγαίνεις στα μαγαζιά για να αγοράσεις ένα τζιν, να δοκιμάζεις, να μπερδεύεσαι, να καταλήγεις να αγοράζεις ένα και πηγαίνοντας στο σπίτι να αισθάνεσαι μετανιωμένη από την απόφασή σου. Δεν είσαι μόνη, έχει συμβεί σε όλες μας, και παραπάνω από μία φορά.

Επειδή λοιπόν θέλουμε να κάνουμε κάνουμε ό, τι μπορούμε για να διαγράψουμε αυτή την εμπειρία από τη ζωή σου- και τη δική μας- σήμερα συγκεντρώσαμε μερικές συμβουλές που θα σε βοηθήσουν να βρίσκεις πάντα το τέλειο τζιν για το σώμα σου -είτε έχεις καμπύλες είτε είσαι αδύνατη ή μικροκαμωμένη. Μετακινήσου προς τα κάτω για να τις δεις!

1. Τα ελαστικά τζιν κολακεύουν όλους τους τύπους σώματος
/
Tα τζιν με ελαστικότητα φαίνεται να λειτουργούν για τους περισσότερους τύπους σώματος, αλλά θα πρέπει να δοκιμάσεις πολλά διαφορετικά brands για να δεις ποιο ταιριάζει καλύτερα σε σένα. Και μην ξεχνάς να κοιτάς το ύψος της μέσης να είναι το σωστό, που είναι και συχνά το κλειδί για την άνεση.

2. Οι μεγάλες τσέπες κολακεύουν το πίσω μέρος

Αν ανησυχείς για το πίσω μέρος του σώματός σου, ένα τζιν με μεγάλες τσέπες θα καλύψει τα σημεία που δεν θέλεις να δείξεις.

3. Aν είσαι μικροκαμωμένη με καμπύλες δοκίμασε ένα flare τζιν.

Το σωστό flare τζιν μπορεί να δώσει ύψος και να επιμηκύνει τα πόδια, και σου ταιριάζει τέλεια ειδικά αν είσαι μικροκαμωμένη με καμπύλες

4. Αν είσαι petite, δοκίμασε ένα cropped τζιν

Αν είσαι μικροκαμωμένη, υπάρχουν πολλές cropped επιλογές εκεί έξω για σένα. Αλλά τα denim είναι επίσης εύκολο να μεταποιηθούν, γι ‘αυτό μην περιορίσεις τον εαυτό σου λόγω του ύψους σου. Κάτι που πρέπει να θυμάσαι όμως όταν αγοράζεις το τζιν σου είναι να βρειςέναν ράφτη που να ξέρει πώς να κάνει σωστά στρίφωμα στα denim. Συνήθως, η καλύτερη λύση είναι να κόψει το αρχικό στρίφωμα και να το εφαρμόσει ξανά, έτσι ώστε να διατηρήσει την αυθεντική denim βελονιά και το νήμα.


5. Αν έχεις καμπύλες, ένα ψηλόμεσο τζιν είναι ιδανικό για σένα!


Εάν ανησυχείς για επιπλέον πόντους στη μέση (σωματότυπος μήλο), δοκίμασε ψηλόμεσα τζιν. Φρόντισε πάντα να σου εφαρμόζει σωστά στη μέση ώστε να αποφύγεις το αντιαισθητικό “muffin effect”.


6. Μια cigarette εφαρμογή εξισοοροπεί τις καμπύλες σου


Αν θέλεις να κρύψεις μερικές από τις όχι και τόσο αγαπημένες καμπύλες σου, δοκίμασε ένα straight-leg τζιν που βοηθά να ισορροπήσουν.


7. Δοκίμασε όσες περισσότερες εφαρμογές μπορείς!


Εξερεύνησε και δοκίμασε όσες διαφορετικές εφαρμογές, μπορείς. Συχνά, το κατάλληλο είναι είναι εκείνο που αρχικά νομίζεις πως δε θα σου ταιριάζει αλλά καταλήγεις να το ερωτεύεσαι!

Read More

And More