Τρεις μεγάλες τάσεις της Άνοιξης και πως να τις φορέσεις: Ρούχα και αξεσουάρ για ευφάνταστα σύνολα

Αγαπητή μου αναγνώστρια, πρέπει να σου πω ότι τα πράγματα έχουν ως εξής: βλέπεις ότι ο καιρός αλλάζει, ο ήλιος λάμπει ακόμα πιο πολύ και η μέρα έχει “μεγαλώσει”. Αυτό σημαίνει ότι σταδιακά το ανοιξιάτικο mood έχει αρχίσει να μπαίνει στις ζωές μας. Δεν πιστεύεις λοιπόν, ότι ήρθε η ώρα να κάνουμε μια μικρή ανανέωση στο στιλ μας; Ναι, νομίζω ότι ήρθε η ώρα να αποχαιρετίσουμε τα μουντά χρώματα, τα πολύ “βαριά” ρούχα και τα must items του χειμώνα, και να υιοθετήσουμε στα look μας μερικές μεγάλες τάσεις της Άνοιξη.

Εδώ και καιρό, έχουμε ξεκινήσει να σε ενημερώνουμε με τα trends που θα μας απασχολήσουν την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2018 (δες ΕΔΩ και ΕΔΩ), και ήδη σου έχουμε παρουσιάσει ρούχα και αξεσουάρ από τρεις μεγάλες τάσεις (tropical, denim, ροζ), για να τα φορέσεις από τώρα (δες ΕΔΩ). Τώρα λοιπόν, σε συνεργασία με τη Fashion Editor του Tlife, Σοφία Σούζα, σου προτείνουμε τα must-have items, αν θέλεις να εντάξεις στο στιλ σου τις παγιέτες, το western και athleisure style. Πρόκειται για ακόμα τρεις φοβερές τάσεις που αξίζει να τσεκάρεις, στις οποίες θα βρεις και styling tips για να μην πέσεις σε διάφορες παγίδες.

 

Sequin

Οι παγιέτες και τα glitters μέχρι πρότινος θεωρούνταν δύο υλικά που διακοσμούσαν τα festive σύνολά μας. Πλέον δεν ισχύει αυτό! Εντάσσονται και στα ανοιξιάτικα fashion pieces και υπόσχονται να σε μεταμορφώσουν σε disco queen, προσφέροντάς σου λάμψη και στιλ. Αυτήν την τάση την είδαμε στους οίκους Dolce & Gabbana, Marc Jacobs και Gucci. Μην φοβηθείς να φορέσεις ρούχα και αξεσουάρ σε έντονα χρώματα και από λαμπερό texture, από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Για να δεις τα ρούχα και τα αξεσουάρ κάνε κλικ εδώ!

 

Sporty

Η athleisure (ή sporty) τάση θα συνεχίζει να μας απασχολεί. Το συγκεκριμένο trend αποτυπώνεται σε urban chic εμφανίσεις, εμπλουτίζεται με χρώματα από κάθε παλέτα και χαρακτηρίζεται από τις oversized γραμμές και ένα πιο επιτηδευμένο στιλ γυμναστηρίου. Έχουμε δει τους οίκους Marc Jacobs, Valentino, Gucci και άλλους, αλλά και πολλές διάσημες να δηλώνουν θερμοί υποστηρικτές. Οπότε, τι περιμένεις; Ήρθε η ώρα να φορέσεις αυτά τα άνετα ρούχα και εκτός προπόνησης.

Για να δεις τα ρούχα και τα αξεσουάρ κάνε κλικ εδώ!

 

West

Το western style έχει μπει για τα καλά στις ζωές μας, μιας και είναι ένα huge trend τα τελευταία δύο χρόνια. Δέρμα, studs, cowboy boots και ζώνες, είναι μερικά από τα στοιχεία που ενισχύουν αυτήν την αισθητική και που σίγουρα αξίζει να δοκιμάσεις. Οι οίκοι Louis Vuitton, Versace και Céline με τα western looks τους θα σε πείσουν να φορέσεις αυτήν την τάση. Εμείς ήδη στο γραφείο έχουμε ξεκινήσει να φοράμε μποτάκια με επιρροές από τη west αισθητική. Σύντομα λοιπόν, θα φορέσουμε και ρούχα στο ίδιο style.

Για να δεις τα ρούχα και τα αξεσουάρ κάνε κλικ εδώ!

 

Read More

And More