Πώς να κρύψεις την κοιλίτσα: Styling tips για να καλύψεις τις ατέλειες

Ένα βασικό πρόβλημα των γυναικών είναι η …κοιλίτσα, που συνήθως τη ρουφάμε και ψάχνουμε ρούχα που θα την καλύψουν. Για αυτό λοιπόν συγκεντρώσαμε όλα τα απαραίτητα tips που θα σε βοηθήσουν…

Μπορεί γενικά να έχεις εντοπίσει κάποια ρούχα που ταιριάζουν καλύτερα σε εσένα -ίσως υπάρχει ένα wrap-dress που σε κάνει με συνέπεια να αισθάνεσαι σίγουρη ή μπορεί πάντα να κλίνεις προς ένα wide-leg παντελόνι, αλλά το να ρίξεις μια πιο σε βάθος ματιά στο κατάλληλο ντύσιμο για το σωματότυπό σου δεν είναι ποτέ κακή ιδέα. Για αυτό σήμερα αποφασίσαμε ασχοληθούμε με την περιοχή της κοιλιάς που τείνει να είναι το πιο “προβληματικό” σημείο στο σώμα των περισσότερων γυναικών και να συγκεντρώσουμε τα καλύτερα fashion tips μας που θα σε βοηθήσουν να καλύψεις τις ατέλειες χωρίς να χάσεις ούτε λίγο από το στιλ σου -αν και το δικό σου πρόβλημα εντοπίζεται στη συγκεκριμένη περιοχή.

Κάνε κλικ εδώ για να δεις τι ακριβώς σου ταιριάζει από το παλτό, το τοπ και τη φούστα, μέχρι το φόρεμα και το σωστό παντελόνι που θα αναδείξει το σώμα σου με τον καλύτερο τρόπο και θα καλύψει την κοιλίτσα.

Read More

And More