Πουκάμισο, αυτό είναι το top που πρέπει να φορέσεις αυτή την εποχή. Δες πως!

Το πουκάμισο είναι πλέον το top που δεν αποχωριζόμαστε ποτέ, όποια εποχή του χρόνου κι αν διανύουμε. Είναι το κομμάτι που φοράμε ακόμα πολύ κρύο αλλά κυρίως το χαιρόμαστε τώρα που είναι άνοιξη. Στην ουσία μιλάμε για ένα timeless piece που κατά πάσα πιθανότητα έχεις εδώ και χρόνια στην ντουλάπα σου για δύο πολύ σημαντικούς λόγους: α) μπορεί να αποθεώσει ένα σύνολο χωρίς πολλά – πολλά και β) σε βγάζει από πολλά στιλιστικά διλήμματα.

Έτσι, αυτήν τη φορά αποφάσισα να σου προτείνω μερικά styling tips ώστε να το φορέσεις με το σωστό τρόπο στην πόλη, με κάθε κομμάτι που έχεις ήδη στην ντουλάπα σου. Το πουκάμισο θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο στιλ σου αυτή την άνοιξη και οφείλεις να ξέρεις πως να το συνδυάσεις.

1. Καρό της ντάμας

Μην σκέφτεσαι το καρό σαν μία επιλογή για το τζιν σου ή για την εκδρομή σου. Με μία φούστα και πέδιλα γίνεται κομψή urban επιλογή για όλη μέρα, από το γραφείο μέχρι για ποτό.

2. Floral με λευκό

Επένδυσε σε αυτό τον συνδυασμό και δες τα λευκά σου κομμάτια να γίνονται πιο ενδιαφέροντα καθώς και τα floral σου πουκάμισα πιο σοφιστικέ. Συνδύασε χρυσά κοσμήματα και mules για extra styling tips.

3. Φιόγκος

Όταν σου γράψαμε για τις τάσεις στο είχαμε αναφέρει ότι ένα top με φιόγκο είναι στα must have, ένα πουκάμισο λοιπόν με φιόγκο θα δώσει new mood στα καθημερινά σύνολα. Μπορείς να το συνδυάσεις με τζιν με φούστες ακόμη και με ψηλόμεσο shorts για super look.

4. Ιn the army

Tο khaki πουκάμισο μπορεί να απαλλαχτεί από την militaty εικόνα του αν του δώσεις μία ωραία satin φούστα και flat mules. Mία εμφάνιση που μπορεί να γίνει “στολή” για τα ανοιξιάτικα πρωινά σου.

5. Leopard

Σίγουρα έχεις ένα leopard πουκάμισο μετά την τεράστια τάση που έγινε τον χειμώνα. Ακόμη λοιπόν και τώρα μπορείς να το χαρείς αφού είναι all time classic κομμάτι. Φόρεσε το τώρα με everyday κομμάτια δίνοντας του ένα street style.

6. Αll time clasic

Αν έβαζα στην ντουλάπα σου ένα πουκάμισο θα ήταν ένα ρομαντικό, επιλογή που δυναμώνει το retro style που ίσως έχεις, αλλά ανεβάζει αυτόματα και όλα τα κλασικά σου παντελόνια δίνοντας τους ένα πιο fashion mood.

7. Do it sexy

Mπορεί τα androgyne κομμάτια σπάνια να δίνουν sexy vibe, όμως μπορούν και αυτά να γίνουν πιο θηλυκά. Styling tip για το πουκάμισο είναι να επιλέξεις ένα πιο φαρδύ, και να το αφήσεις πιο ανοιχτό στο ντεκολτέ ενώ θα κάνεις και ένα layering κοσμημάτων.

8.Vintage

Άνοιξε την ντουλάπα της μαμάς σου και ψάξε για ένα vintage κομμάτι, συνήθως αυτά με το κοντό μανίκι δίνουν αυτή την αίσθηση. Συνδυάσετε το με ένα μπεζ παντελόνι και δημιούργησε ένα super city look.

Read More

And More