Ραντεβού, clubbing, θερινό; Ότι σχέδια και να έχεις για αυτό το ΣΚ σου βρήκα το σωστό outfit!

Καλοκαιρινά βράδια στην πόλη ή στο νησί, σίγουρα έχεις πλάνα για αυτό το ΣΚ. Θα βγεις με το αγόρι σου με τις φίλες σου για χαλαρό ποτό θα πας σινεμά ή είσαι καλεσμένη σε γάμο;Ότι σχέδια και αν έχεις εγώ σου έχω πρόταση για το σωστό look!

Ακόμη είμαστε σε mood διακοπών και θέλουμε χαλαρές εμφανίσεις αλλά και στιλάτες, με την βοήθεια λοιπόν από τις πιο stylish διάσημες έχω κάνει μία λίστα με τα σωστά outfit για κάθε περίσταση.

Δες τα look πάρε ιδέες και κάνε την σωστή επιλογή για το night out σύνολο σου!

Party

Ένα mini εντυπωσιακό φόρεμα που θα τραβήξει τα βλέμματα και θα σε κάνει να ξεχωρίσεις μέσα στο πλήθος στο πάρτι που είσαι καλεσμένη το Σάββατο βράδυ. Άσε χαλαρά τα μαλλιά σου και τόνισε τα μάτια σου. Διάλεξε metallic απόχρωση όπως η Emrata και κάνε την διαφορά.

Cocktail bar

Θα ξεκινήσεις την ώρα του sunset τα χρώματα που θα φορέσεις θα έχουν μία τέτοια αίσθηση και το σύνολο σου θα είναι έτοιμο και για πιο αργά. Crop sheer top και τέλεια φούστα σε desert tones που είναι η πρόταση της Bella Hadid για μία βραδιά που θα ξεκινήσει νωρίς.

Dinner out

Εχετε κανονίσει μετά απο καιρό με τον αγαπημένο σου να βγείτε για φαγητό! Η περίσταση απαιτεί επίσημο ένδυμα και διάθεση posh. Eνα λευκό φόρεμα με τέλειο σχέδιο στους ώμους επέλεξε η Heidi Klum που το συνδύασε με χρυσά αξεσουάρ και εσύ θα την αντιγράψεις. Πιάσε τα μαλλιά σου και πάρε μαζί σου το πιο εντυπωσιακό χαμόγελο σου.

Θερινό με φίλες

Χαλαρά τα πράγματα και καθόλου στρες, jean και top συνδυασμένο με sneakers είναι η πρόταση της Kaia για μία τόσο cool βραδιά, αλλά αν σας έρθει η όρεξη για μία μπύρα μετά είσαι ok!

Φαγητό με φίλες

Ένα λευκό top συνδυασμένο με print φούστα είναι η πρόταση που μας κάνει η Kim για μία ποιοτική συνάντηση με τις φίλες μας. Στιλάτη και άνετη θα απολάυσεις το dinner σου και θα έχεις και ένα chic look.

Clubbing

Λάμψη και attitude.Sparkling shorts με λευκό πουκάμισο και sexy πέδιλα θα έβαζε η Hailey και εσύ καλά θα κάνεις να την ακούσεις. Χορός μέχρι το πρωί και super sexy διάθεση.

Ραντεβού

Φόρεμα μαύρο με open back σχέδιο για το πρώτο date, στιλάτη και chic με sexy detail, η Ambrosio δείχνει υπέροχη και με αυτοπεποίθηση φορώντας το και είναι από τα φορέματα που σίγουρα αρέσουν στα αγόρια. Do it!

Kαλεσμένη σε γάμο

Φόρεμα σε χρώμα που κάνει την διαφορά μας λέει η Gigi και συμφωνώ απόλυτα μαζί της. Σε lingerie γραμμή που το κάνει sexy και με ωραία αξεσουάρ θα κάνεις την διαφορά σε ένα κάλεσμα με απαιτήσεις.

Βar

Είτε με τις φίλες σου είτε με τον καλό σου ένα φόρεμα σε έντονο χρώμα είναι τέλειο για μία βραδιά γεμάτη ποτά χορό και βόλτα στα bar της πόλης ή του νησιού!Πάρε μαζί και τα γυαλιά ηλίου γιατί η Kendall ξέρει ότι αυτές οι βραδιές τελειώνουν….νωρίς το πρώι!

Read More

And More