Ρούχα, εσπαντρίγιες, γυαλιά ηλίου: Οι ωραιότερες προτάσεις που θα βρεις τώρα στην αγορά

Εδώ και καιρό έχουμε ξεκινήσει να σου παρουσιάζουμε τις τάσεις σε ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ που θεωρούνται must για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2018. Ως γνωστών, ο ερχομός της κάθε σεζόν φέρνει μαζί του νέες προτάσεις, νέες στιλιστικές ιδέες, νέες πηγές έμπνευσης. Στην ντουλάπα μας γίνεται σταδιακά ένα update, ενώ τα outfits μας αποκτούν πιο fresh αέρα.

Αυτήν την εποχή μας απασχολεί πολύ τι θα φορέσουμε και σε τι θα επενδύσουμε, μιας και ο καιρός είναι λίγο περίεργος, ενώ από την άλλη δεν έχουμε συνηθίσει τα trends που ξεπηδούν μπροστά μας. Γι’ αυτό η fashion editor του Tlife, Σοφία Σούζα, δημιούργησε έναν οδηγό αγοράς, με σκοπό να δημιουργήσεις εσύ τη δική σου spring capsule wardrobe. Ο σημερινός οδηγός απαρτίζεται από τα πιο stylish γυαλιά ηλίου, τις πιο φανταστικές εσπαντρίγιες και τα πιο ultra stylish ρούχα που θα “χτίσουν” τις εμφανίσεις σου τώρα. Πάμε να δούμε…

 

ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ

Τα γυαλιά αυτήν τη σεζόν μεταμορφώνονται στο πιο must αξεσουάρ που δεν πρέπει να λείπει από κανένα look. Κάποια έχουν ιδιαίτερο, μικρό σχήμα με space επιρροές και με αισθητική από την ταινία “Matrix” (ο οίκος Dior τα λάνσαρε πρώτος), ενώ κάποια έχουν oversized μέγεθος, ευφάνταστα χρώματα ή διάφανο σκελετό. Διάλεξε αυτό που ταιριάζει στο στιλ σου και απόκτησέ το.

Για να δεις τις επιλογές κάνε κλικ εδώ!

 

ΕΣΠΑΝΤΡΙΓΙΕΣ

Είναι ένα παπούτσι που έχει capri αισθητική, είναι άνετο και πάνω από όλα στιλάτο. Είναι ιδανικό για αυτήν την εποχή, γιατί ναι μεν είναι κλειστό, αλλά από την άλλη επιτρέπει στο πόδι να “αναπνέει”. Η ψάθινη σόλα δίνει έξτρα stylish πόντους στο look, ενώ τα ιδιαίτερα χρώματα, οι υφές και τα διακοσμητικά στοιχεία ολοκληρώνουν με επιτυχία τα spring – summer looks!

Για να δεις τις επιλογές κάνε κλικ εδώ!

 

ΡΟΥΧΑ

Τα ρούχα έχουν πλέον πιο αέρινες γραμμές για να βοηθούν το σώμα να νιώθει πιο άνετο και να μην ζεσταίνεται. Τα απαλά χρώματα και τα διακριτικά prints υπόσχονται να φέρουν στο σύνολό σου αυτό το κάτι ξεχωριστό που αναζητάς, ενώ ταυτόχρονα κάνουν update στο στιλ, αφήνοντας πίσω το “βαρύ mood” του χειμώνα. Οι φούστες, τα αέρινα φορέματα, οι παντελόνες και οι crop γραμμές έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο από εδώ και πέρα.

Για να δεις τις επιλογές κάνε κλικ εδώ!

Read More

And More