Sarong skirt!Η φούστα που θυμίζει παρεό φοριέται όλη μέρα και εδώ θα δεις πως!

Αυτό το καλοκαίρι οι sarong skirts έχουν την τιμητική τους. Στο pinterest και το instagram έχουμε δει ότι αυτή είναι η φούστα που πρέπει να αποκτήσεις φέτος ( αν δεν το έχεις κανει ήδη). Θυμίζει παρεό και σίγουρα σου έρχεται στο μυαλό το beach look που θα κάνεις με αυτό το κομμάτι.

Πρέπει να σου πω ότι για αυτή την σεζόν η sarong skirt δεν φοριέται μόνο στην παραλία αλλά σίγουρα μπορείς να την αξιοποιήσεις και σε πολλά city looks.

Σήμερα θα σου δείξω τρόπους για να κάνεις stylish εμφανίσεις με αυτό το super cook κομμάτι και να αναβαθμίσεις εύκολα το καθημερινό σου style.

Πάω γραφείο

Φόρεσε μία μονόχρωμη sarong φούστα και συνδύασε την με ένα floral top σε διαφορετικές εντελώς αποχρώσεις. Με το σωστό πέδιλο έχεις το τέλειο look για το γραφείο σου.

Οne tone look

Διάλεξε ένα βασικό χρώμα και “παίξε” με αυτό στο όλο σύνολο σου. Διάλεξε top και αξεσουάρ ίδιο τόνο και δημιούργησε ένα summer city look που κάνει την διαφορά.

Νight out

Σε μαύρο χρώμα μία sarong φούστα συνδυασμένη με ένα classic top γίνεται τέλειο σύνολο για βραδινή έξοδο. Statement παπούτσια και είσαι έτοιμη.

Silk

Διάλεξε μία από μετάξι και κάνε μία επένδυση στην ντουλάπα σου. Θα μπορείς να την φοράς ακόμη και σε ένα επίσημο κάλεσμα και σίγουρα θα την χαρείς φέτος με όλα τα top σου.

Μinimal


Ακόμη και αν σου φαίνεται ένα ιδιαίτερο κομμάτι με το σωστό styling μπορείς να έχεις ένα minimal αποτέλεσμα. Διάλεξε μία με βασικό χρώμα και φόρεσε την με plain top και κλασικά σανδάλια.

Leopard

Επέλεξε μία με χαρακτηριστικό print όπως το leopard και δώσε μία resort chic αίσθηση στο ντύσιμο σου συνδυάζοντας την με volume sleevers top και ψάθινη τσάντα.

Στο νησί

Σίγουρα είναι η τέλεια φούστα που θα πάρεις μαζί σου στις διακοπές, απλά γιατί μπορείς αλλάζοντας μόνο το top να έχεις ένα all day look.

Λευκό πουκάμισο

Ακόμη και για σένα που σου φαίνεται περίεργη επιλογή απλά βάλε ένα λευκό πουκάμισο και ένα ζευγάρι flat sandals.Αυτά αρκούν για μία sarong skirt και σίγουρα θα έχεις ένα τέλειο look.

Πρωτοβρόχια

Αγόρασε την τώρα και φόρεσε την μέχρι και το φθινόπωρο. Με ένα ελαφρύ πλεκτό έχεις ένα super autumn look με την sarong skirt.

Statement

Διάλεξε μία statement sarong skirt με ιδιαίτερο σχέδιο και ύφασμα έτσι θα βάλεις στην ντουλάπα σου ένα κομμάτι μοναδικό που θα αναδεικνύει και τα πιο απλά top σου.

Read More

And More