Συμβουλές για να είσαι stylish στην παραλία το φετινό καλοκαίρι

Το καλοκαίρι είναι εδώ κι ευτυχώς ο καιρός έχει αρχίσει να φτιάχνει, αφήνοντας στο παρελθόν τις βροχερές και συννεφιασμένες μέρες. Όσο λοιπόν, βλέπουμε τις ακτίνες του ηλίου να λάμπουν και τη θερμοκρασία να χτυπάει κόκκινο, τόσο σκεφτόμαστε την παραλία και τις διακοπές. Αυτές οι δυο περιπτώσεις που είναι άκρως χαλαρές, μπορούν να δημιουργήσουν ταυτόχρονα τεράστιο στρες και άπειρα στιλιστικά διλήμματα.

Ήδη έχουμε δημιουργήσει πολλούς οδηγούς αγοράς με μαγιό σε διάφορα στιλ, χρώματα, υφές, γραμμές, για να βρεις το ιδανικό για φέτος, οπότε από αυτό το part έχουμε τελειώσει. Σήμερα λοιπόν, θα ασχοληθούμε με τα ρούχα και τα αξεσουάρ μπορείς να προσθέσεις στο στιλ σου και να δημιουργήσεις ένα τέλειο beach look.

Προς τα κάτω θα βρεις φωτογραφίες για να πάρεις έμπνευση, καθώς και τις συμβουλές μας για να πετύχεις στιλιστικό τζακ ποτ!

ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ + ΤΖΙΝ ΣΟΡΤΣ

Μια εύκολη επιλογή που μπορείς να κάνεις και να είσαι στιλάτη. Ένα τζιν σορτς σε συνδυασμό με ένα πουκάμισο είναι ό,τι πρέπει για να πας στην παραλία. Κατά τη διάρκεια των χαλαρών στιγμών στη θάλασσα μπορείς να φορέσεις το καθένα ξεχωριστά και να επισκεφθείς το beach bar. Σε αξεσουάρ κράτησε την αγαπημένη σου τσάντα, ένα καπέλο, σανδάλια ή ακόμα και slippers.

ΚΙΜΟΝΟ + ΤΖΙΝ ΣΟΡΤΣ

Το αγαπημένο σου κιμονό μπορείς να “συνοδεύσει” επάξια το τζιν σορτς στην παραλία και στο φαγητό στην ταβέρνα. Αν θέλεις μπορείς να φορέσεις από μέσα το μαγιό σου (ολόσωμο ή μπικίνι) ή ένα t-shirt. Εύκολο και πρακτικό!

TIE FRONT TOP + ΣΟΡΤΣ

Αν θέλεις κάτι διαφορετικό, κάτι που θα δώσει διαφορετικό twist στο σύνολό σου, τότε επέλεξε ένα ψηλόμεσο σορτς σε συνδυασμό με ένα tie front top (aka το τοπ που δένει μπροστά). Συνδύασέ το με τα αγαπημένα σου σκουλαρίκια και μια πάνινη ή ψάθινη τσάντα.

ΑΕΡΙΝΟ ΦΟΡΕΜΑ

Τα στενά φορέματα δεν έχουν θέση στο beach look. Σε αντίθεση με τα αέρινα φορέματα που είναι ότι πιο άνετο και στιλάτο μπορείς να διαλέξεις. Επέλεξε ένα σε χρώμα που να σου αρέσει, σε ότι ύφασμα επιθυμείς εσύ, και συνδύασέ το με δερμάτινα σανδάλια, αλλά ακόμα και slides. Εγώ ήδη το έχω δοκιμάσει.

ΜΑΞΙ ΦΟΡΕΜΑ

Είναι άνετο, κομψό και κρύβει τις ατέλειες σε περίπτωση που θες να είσαι πιο… ντυμένη όταν θα πας μετά στο ταβερνάκι. Μπορείς να διαλέξεις ένα με prints ή ένα μονόχρωμο και να το αναδείξεις με τα αγαπημένα σου αξεσουάρ. Εμείς πάντως πιστεύουμε ότι το ιδανικό accessory που οφείλεις να διαλέξεις είναι το oversized ψάθινο καπέλο. Κάνε κλικ εδώ και δες που θα βρεις ένα τεράστιο ψάθινο καπέλο, καθώς και περισσότερες στιλιστικές συμβουλές.

ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ

Θέλουμε ένα σε oversized γραμμή για να ταιριάζει περισσότερο στο beach mood. Αν δεν έχεις τότε τσέκαρε στην ντουλάπα του μπαμπά σου ή του αγοριού σου. Το φοράς με ψάθινα αξεσουάρ, πολλά κοσμήματα και εσπαντρίγιες ή σανδάλια ή σαγιονάρες.

ΚΙΜΟΝΟ

Αν έχεις ένα κιμονό και νιώθεις άνετη να το φορέσεις μόνο με το μαγιό σου, τότε εννοείται πως μπορείς να το φορέσεις. Επέλεξε να φορέσεις μια ζώνη στη μέση αν θέλεις να θυμίζει περισσότερο φόρεμα, ή άφησέ το ανοιχτό για να το κυματίζει ο αέρας.

ΜΑΞΙ ΦΟΥΣΤΑ

Φόρεσε μια μάξι φούστα στην παραλία και συνδύασέ την με το μπικίνι τοπ σου ή με ένα τοπ. Μπορείς να ολοκληρώσεις με τις σαγιονάρες σου, ή με ένα ζευγάρι εσπαντρίγιες σε περίπτωση που πας για φαγητό μετά.

EXTRA ΣΤΙΛΙΣΤΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Για να νιώθεις πιο καλοντυμένη, να προστατευτείς από τον ήλιο και να ολοκληρώσεις με επιτυχία το σύνολό σου, επέλεξε να φορέσεις στα μαλλιά ένα φουλάρι και να το δέσεις με όποιον τρόπο επιθυμείς. Πρόσθεσε ιδιαίτερα σκουλαρίκια και κοσμήματα και είσαι σούπερ.

Εμείς ξέρεις τι λατρεύουμε το καλοκαίρι; Να κάνουμε layering με τα κολιέ. Ταιριάζει τέλεια με τα μαγιό και δίνει ένα εντελώς διαφορετικό twist στο αποτέλεσμα. Για να κάνεις ένα σωστό layering δες τις συμβουλές μας εδώ!

Read More

And More