Συμβουλές για να έχεις τέλειο στιλ και να είσαι cool στη δουλειά μετά τις διακοπές

Γυρίσαμε από τις διακοπές (ναι, θα το πω για 137 φορά μέχρι να το συνειδητοποιήσω) και επιστρέψαμε στη δουλειά. Ή κάποιες ετοιμάζονται να επιστρέψουν. Στην ντουλάπα μας αυτήν τη στιγμή επικρατεί ένα χάος. Λίγα καλοκαιρινά ρούχα, μερικά αέρινα κομμάτια των διακοπών, κάποια λίγο πιο chic για βραδινές εξόδους και μερικά all day items. Όλα αυτά έχουν μπερδευτεί μεταξύ τους. Και μαζί με αυτά έχεις μπερδευτεί κι εσύ και δεν ξέρεις τι να φορέσεις στη δουλειά. Είσαι γενικά αποσυντονισμένη. Λογικό!

Για αυτό αποφάσισα να βάλω στην ντουλάπα σου μια τάξη και πιο συγκεκριμένα να σου πω τι από όλα αυτά τα χρειαστείς για να φοράς από εδώ και πέρα κάθε πρωί στη δουλειά. Όχι μόνο αν δουλεύεις σε γραφείο, αλλά και γενικά! Συγκέντρωσα για εσένα ιδέες από το pinterest για να παραδειγματιστείς και σου προσφέρω τα καλύτερα styling tips για in fashion looks. Στο συγκεκριμένο θέμα θα βρεις casual chic looks, urban outfits, αλλά και office σύνολα που έχουν κυρίως την τιμητική τους.

Εάν έχεις ένα καλοκαιρινό φόρεμα μπορείς να το αναδείξεις με πιο κομψό στιλ και να το φορέσεις ακόμα και στην πόλη. Επέλεξε μαύρα σανδάλια και ζώνη και πρόσθεσε χρυσά σκουλαρίκια για το απόλυτο stylish αποτέλεσμα.

Μια άνετη και minimal ιδέα είναι να φορέσεις μια χαλαρή ολόσωμη φόρμα και να τη συνδυάσεις με flat shoes. Έτσι θα μπορείς να είσαι άνετη, κομψή και χωρίς να χάσεις το στιλ σου. Τέλος, μπορείς να προσθέσεις αξεσουάρ που θα κάνουν το αποτέλεσμα πιο ιδιαίτερο.

Η μίντι φούστα μπορεί να σε συνοδεύσει παντού, ακόμα και στη δουλειά. Φόρεσέ την με ένα απλό τοπ για να αποφύγεις τις υπερβολές και πρόσθεσε ένα ζευγάρι lace up σανδάλια με medium τακούνι. Κάνε layer με τα κολιέ σου και θα βγεις κερδισμένη.

Μια τέλεια ιδέα είναι να συνδυάσεις ένα μαύρο ψηλόμεσο σορτς με ένα μαύρο ανδρικό σακάκι. Επέλεξε ένα λευκό τοπ για να είναι πιο elegant το αποτέλεσμα, ενώ σε παπούτσια προτίμησε τα αγαπημένα και πολύ στιλάτα slingbacks που θα κάνουν τη διαφορά.

Ένα midi φόρεμα μπορεί άνετα να φορεθεί στο γραφείο με ένα ζευγάρι elegant mules. Αν θέλεις να κάνεις τη διαφορά πρόσθεσε μια belt bag και μαύρα γυαλιά ηλίου.

Το μαύρο παντελόνι για ακόμα μια φορά συναντάει το λευκό πουκάμισο. Κάνε πιο ιδιαίτερο το look με ένα ζευγάρι mules, χρυσά κοσμήματα και μια τσάντα με snake effect λεπτομέρειες.

Το κοστούμι δεν μας αποχωρίζεται ούτε το καλοκαίρι, εάν φυσικά είναι δημιουργημένο από το ιδανικό ύφασμα. Για να είσαι χαλαρή και άνετη συνδύασέ το με ένα λευκό t-shirt, λευκά sneakers και μια mini χρωματιστή τσάντα.

Αν θέλεις ένα chic masculine style στη δουλειά, τότε συνδύασε μια midi φούστα σε Α γραμμή με το αγαπημένο σου λευκό πουκάμισο και ολοκλήρωσε με ένα ζευγάρι slipers ή mules. Ολοκλήρωσε με ένα oversized clutch σε έντονο χρώμα.

Last but not least! Αν ανήκεις στην κατηγορία των γυναικών που υπέκυψαν στην λεοπάρ φούστα φέτος το καλοκαίρι, τότε εμείς θα σου πούμε πως να τη φορέσεις στη δουλειά. Επέλεξε ρούχα και αξεσουάρ σε λευκό ή μαύρο χρώμα και χωρίς λεπτομέρειες, για να έχεις ένα stylish και safe αποτέλεσμα.

Read More

And More