T-shirt mania! To αγαπημένο μας top που δεν το ξεπερνάει κανένα σε άνεση και style

T-shit: είναι γεγονός ότι ένα από τα πιο άνετα ρούχα (αν όχι το πιο άνετο) και αποτελεί ένα από τα βασικά κομμάτια των εμφανίσεων σου. Τι τα κάνει όμως τόσο δημοφιλή;

Υπάρχουν κάποια κομμάτια στην γκαρνταρόμπα μας που λέγονται κομμάτια κλειδιά και έχουν ένα timeless χαρακτήρα. Δεν είναι ποτέ στις τάσεις, αλλά δεν υπάρχει σεζόν που να μην τα φοράμε, ενώ έχουν δυναμική πάντα στο style χωρίς να χάνουν ποτέ την αξία τους.Το  t-shirt είναι ένα κομμάτι που πρέπει να έχεις στην ντουλάπα σου και φυσικά είναι το πιο εύκολο ρούχο, το οποίο συνδυάζεται με τα πάντα και μπορείς να το φορέσεις όλες τις ώρες της ημέρας και σε κάθε περίσταση.

t-shirt δεν έχουν εποχή, δεν έχουν σεζόν και δεν πρόκειται ποτέ μα ποτέ να φύγουν από τη μόδα. Είναι η εύκολη επιλογή για κάθε δύσκολη ώρα. Το πρωί που άργησες να σηκωθείς και δεν ξέρεις τι να φορέσεις στη δουλειά. Το βράδυ που έχεις ένα ραντεβού και θέλεις να νιώθεις σίγουρη για την εμφάνισή σου. Στο πάρτι που είσαι καλεσμένη και δεν ξέρεις με τι συνδυάσεις αυτήν τη “φανταχτερή” φούστα που πήγες και αγόρασες. Ναι, το t-shirt είναι το πιο “οικείο” item που έχουμε στην ντουλάπα μας. Και ευτυχώς δεν είναι μόνο ένα.

Από ότι καταλαβαίνεις το σημερινό θέμα είναι αφιερωμένο στα t-shirts. Επειδή ξέρω ότι τα φοράς σχεδόν καθημερινά, αποφάσισα να σου παρουσιάσω μερικές εμφανίσεις με t shirt από τα πιο στιλάτα κορίτσια αυτή την στιγμή!

Λευκό, μαύρο με βάτες ή στάμπες οι επιλογές είναι όλες εδώ και εσύ δεν έχεις παρά να βρεις με ποια εκδοχή θα βάλεις φέτος το t shrit σου!

@_jeanettemadsen_

Με στάμπα και metallic παντελόνι για εμφάνιση που θυμίζει influencer! Oι στάμπες δεν φεύγουν ποτέ απο τη μόδα απλά το καλοκαίρι προτίμησε τις σε λευκό t shirt.

@monicaainleydlv

Κλασική αξία το λευκό t-shirt με jean shorts, συνδυασμός που απλά είναι πάντα μεγάλη τάση και όλες μπορούμε να τον κάνουμε αφού έχουμε και τα 2 κομμάτια.

@weworewhat

Τα t-shirt με βάτες είναι φέτος η μεγαλύτερη τάση και εκτός από λευκό μπορείς να το φορέσεις και σε άλλα χρώματα όπως το lime!

@gildaambrosio

To μανίκι στο t-shirt μπορεί να έχει διάφορα μήκη και σιγά σιγά βλέπουμε να βγαίνει και σε πιο μακρύ μέχρι τον αγκώνα, μπορεί τώρα να φαίνεται δύσκολο αλλά με ένα jean σε μπλε απόχρωση δείχνει very stylish!

@aninibing

Συνδύασε το αγαπημένο σου shorts με το αγαπημένο σου t-shirt και slingbacks για μία πιο city εμφάνιση μέσα στο καλοκαίρι.

@carodaur

Οι βάτες ήρθαν για να μείνουν στο t-shirt φέτος, με ψηλόμεσο shorts και west booties θα έχεις ένα super stylish look που φοριέται και μετά το καλοκαίρι.

Chic εμφάνιση με t-shirt κλασικό μαύρο παντελόνι και nude mules!Πας στο γραφείο και σου μετά για ποτό.

@jeanettemadsen

Συνδύασε ένα t shirt με βάτες με loose μαύρο παντελόνι και sneakers, σε μία street style εμφάνιση που αξίζει να δοκιμάσεις.

@lucywilliams02

Στις διακοπές σου φόρεσε ένα t shirt με βερμούδα και τις αγαπημένες σου σαγιονάρες με διάθεση χαλαρή αλλά πάντα στιλάτη.

Ένα κλασικό σύνολο με λευκό t-shirt και μαύρο πουκάμισο μπορεί να γίνει πιο posh με ζώνες απο αλυσίδες σε ένα chic layaering.

Ψηλόμεσο λευκό παντελόνι που αν το συνδυάσεις με το σωστό t-shirt έχεις το απόλυτο look για μία σοφιστικέ εμφάνιση!Σέταρε το με minimal πέδιλα και mules.

@weworewhat

Total black σύνοο με μαύρο t-shirt και μαύρο shorts! Mία εμφάνιση που φοριέται όλη μέρα τους καλοκαιρινούς μήνες!

Read More

And More