Tα 6 είδη τζιν και με τι παπούτσια να τα φορέσεις!

Μπορεί ο καιρός να ζεσταίνει όλο και περισσότερο, εσύ όμως σε καμία περίπτωση δεν χρειάζεται να αποχωριστείς τα αγαπημένα σου jeans. To μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι τους σωστούς συνδυασμούς για να δημιουργήσεις φρέσκα και δροσερά looks κατάλληλα για τις ζεστές ημέρες και νύχτες που έχουμε μπροστά μας.

Ποιά είναι όμως τα παπούτσια που ταιριάζουν περισσότερο σε κάθε είδος jean; Αυτή είναι μια σημαντική λεπτομέρεια αφού τα παπούτσια είναι αυτά που μπορούν να αλλάξουν τελείως την εικόνα και την αίσθηση ενός outfit. Επειδή λοιπόν οι λεπτομέρειες είναι αυτές που κάνουν τη διαφορά, σήμερα, σου δείχνουμε ποια είναι τα σωστά παπούτσια για κάθε στιλ jean παντελονιού τώρα την άνοιξη.

Μετακινήσου προς τα κάτω και κάνε τους ωραιότερους συνδυασμούς jeans με παπούτσια αυτή τη σεζόν!

BOYFRIEND JEANS + MARY JANES

Το αγαπημένο σου boyfriend jeans αυτή τη σεζόν αποκτά πιο ladylike στιλ συνδυασμό με ένα ζευγάρι Mary-Janes. Aν είναι πιο μακρύ στο μήκος από τον αστράγαλο, γύρισε τα ρεβέρ έτσι ώστε να φαίνονται τα straps και ολοκλήρωσε το look με ένα μεταξωτό πουκάμισο εμπριμέ ή μονόχρωμο. Το αποτέλεσμα; Ένα stylish look που ισορροπεί τον boyish χαρακτήρα του τζιν σου.

FLARE JEANS + HIPPIE SANDALS

Το 70’s flare jeans σου αναδεικνύεται ιδανικά με ένα ζευγάρι hippie sandals με κορδόνια. Είτε με χαμηλό ή ψηλότερο τακούνι είναι ακριβώς ό,τι χρειάζεται το τζιν σου. Ολοκλήρωσε το look σου με ένα μακρύ τοπ σε στιλ τουνίκ ή και με ένα πουκάμισο φορεμένο από μέσα για σύνολα με bohemian vibe.

STRAIGHT JEANS + MULES

Μια casual σιλουέτα όπως του straight-leg jeans πρέπει να είναι συνδυασμένη με ένα άνετο παπούτσι. Με φοβερό φάσμα σχεδίων, υκλικών και χρωμάτων αυτή τη σεζόν, τα παπούτσια της επιλογής μας είναι ένα ζευγάρι mules, flat ή με τετράγωνο ψηλό τακούνι. Ένα t-shirt και μια καμπαρντίνα ολοκληρώνει ιδανικά το σύνολο.

CROPPED FLARES + ANKLE BOOTS ΜΕ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΤΑΚΟΥΝΙ

Τα cropped-flares χρειάζονται τακούνια για να λειτουργήσει η μαγεία τους, αλλά είναι σημαντικό να είναι και άνετα επίσης! Η λύση; Ένα ζευγάρι στενά ankle boots, με τετράγωνο τακούνι. Τόλμησε να ολοκληρώσεις το look με ένα επίσης denim πανωφόρι για ένα fashion-forward αποτέλεσμα!

MOM JEANS + ΛΕΥΚΑ SNEAKERS

Το mom jeans με λευκά sneakers είναι ένας συνδυασμός φτιαγμένος στον παράδεισο! Η χαλαρή σιλουέτα του mom jeans ταιριάζει ιδανικά με τα sneakers ενώ ο μοντέρνος χαρακτήρας τους ιορροπεί το vintage στιλ του τζιν σου. Ένας συνδυασμός που δεν θα βαρεθείς να φοράς ολόκληρη τη σεζόν που έρχεται!

SKINNY JEANS + ΓΟΒΕΣ ΣΤΙΛΕΤΟ

Ο καλύτερος φίλος του skinny jeans σου που το βοηθάει να δείξει ωραιότερο από ποτέ δεν είναι άλλος από ένα ζευγάρι στιλέτο γόβες σε 80’s στιλ. Φόρεσε το είτε σε μια ιδιαίτερη, βραδινή έξοδο ή ακόμα και για μια χαλαρή βόλτα για καφέ με τις φίλες σου. Γύρισε τα ρεβέρ για μένουν ακάλυπτοι οι αστράγαλοί σου και ολοκλήρωσέ το look είτε με ένα θηλυκό τοπ ή με ένα T-shirt και blazer ή και με το αγαπημένο σου φούτερ!


Read More

And More