Τα καλύτερα της αγοράς: Παντελόνια, φούστες και φορέματα για να διαλέξεις αυτό που σου ταιριάζει!

Είμαστε γυναίκες και το shopping ανήκει στη φύση μας! Αν λοιπόν αυτήν την περίοδο θες να ανανεώσεις τα σύνολά σου, βρίσκεσαι στο σωστό θέμα. Για ακόμα μια φορά κάναμε ένα πέρασμα από τα μαγαζιά και βρήκαμε για σένα τα πιο στιλάτα κομμάτια της αγοράς. Τι εννοώ; Εδώ, στη βιτρίνα του Tlife, θα βρεις τις πιο must φούστες, φορέματα και παντελόνια για κάθε περίσταση, γούστο και σωματότυπο!

Ναι, όπως και να το κάνουμε τα κομμάτια που σου προανέφερα είναι βασικά στοιχεία σε κάθε μας outfit! Κι επειδή ποτέ δεν είναι αρκετά αυτά που ήδη έχουμε (σου είπα και πριν, είμαστε γυναίκες) καιρός είναι να δούμε τι παίζει εκεί έξω, κάνοντας την ιδανική επένδυση.

Όχι, δεν θα χρειαστεί να προτρέξεις σε όλα τα μαγαζιά και να επιλέξεις το κατάλληλο. Για ακόμα μια φορά έχουμε στο πλευρό μας την fashion editor Σοφία Σούζα η οποία σου προσφέρει ένα χέρι βοηθείας. Εμπιστεύσου τις επιλογές της και σίγουρα θα βγεις κερδισμένη…

Κάνε κλικ επάνω στις εικόνες για να δεις όλες τις προτάσεις της!


Φούστες
Οι επιλογές που έχουμε είναι ξεκάθαρα αρκετές! Θες να τονίσεις τη μέση; Επιλέγεις κάτι ψηλόμεσο! Θες να κρύψεις την περιφέρεια; Επιλέγεις κάτι σε γραμμή Α. Θες ένα πιο αέρινο και λίγο glam στιλ; Επιλέγεις ακράδαντα το maxi μήκος! Καταλαβαίνεις ότι η φούστα είναι ένα κομμάτι που ταιριάζει στο στιλ σου κάθε ώρα, αρκεί να επιλέξεις την κατάλληλη!

Κάνε “κλικ” επάνω στην εικόνα για να δεις όλες τις επιλογές…


Φορέματα
Για ακόμα μια φορά έχεις να επιλέξεις ανάμεσα σε mini, mini ή maxi! Από την άλλη, τα χρώματα που παίζουν είναι σκούρα, neutral, μερικά σε bold αποχρώσεις και με γεωμετρικά σχέδια, ενώ τα floral έχουν την τιμητική τους. Ναι floral μέσα στο χειμώνα. Μην σου κάνει εντύπωση! Ποιο πιστεύεις ότι είναι ιδανικό για το δικό σου στιλ;

Κάνε “κλικ” επάνω στην εικόνα για να δεις όλες τις επιλογές…


Παντελόνια
Τα crop pants και οι ζιπ κιλότ κλέβουν την παράσταση. Τα ανδρικά παντελόνια είναι must, όπως κάθε χρόνο, ενώ τα flared υπόσχονται να αναδείξουν τη σιλουέτα σου με το σωστό τρόπο. Από τη γκάμα μας φυσικά δεν λείπουν τα ουδέτερα και τα έντονα χρώματα, αλλά και τα ιδιαίτερα μοτίβα για τις τολμηρές της παρέας!

Κάνε “κλικ” επάνω στην εικόνα για να δεις όλες τις επιλογές…

Read More

And More