Τα πιο στιλάτα εορταστικά looks για το ρεβεγιόν που δεν ξεπερνούν τα 200€

Ο χρόνος μετράει αντίστροφα κι εμείς φτάνουμε ένα βήμα πιο κοντά στο χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν. Καταλαβαίνω ότι αυτή είναι η στιγμή που θέλεις να είσαι λαμπερή, στιλάτη και φυσικά να γίνεις η πρωταγωνίστρια της βραδιάς, όπως οι περισσότερες σε αυτήν την παρέα! Αυτό που θέλω να σου πω και ίσως σε ανακουφίσει λίγο, είναι ότι το στιλ δεν συμβαδίζει απαραίτητα με το υψηλό budget και τα ακριβά κομμάτια. Αν φερθείς έξυπνα και κάνεις τις κατάλληλες επιλογές, μπορείς εύκολα και οικονομικά να αποκτήσεις το look των ονείρων σου, χωρίς καν να δώσεις μια περιουσία.

Για να μην μένουμε όμως στα λόγια, η fashion editor Σοφία Σούζα, μας παρουσιάζει πέντε ολοκληρωμένα σύνολα για το γιορτινό ρεβεγιόν, που δεν ξεπερνούν τα 200€. Σου προτείνουμε, λοιπόν, ένα look με παντελόνι, ένα με mini και ένα με maxi φόρεμα, ένα με φούστα κι ένα με ολόσωμη φόρμα. Κι όλα αυτά για να επιλέξεις το ιδανικό σύνολο και να υλοποιήσεις τη στιλιστική εικόνα που έχεις στο μυαλό σου. Μετακινήσου προς τα κάτω και δες…

Μaxi φόρεμα
Φόρεμα Mango 59.99€
Ηaidband H&M 5.99€
Βracelet Mango 9.99€
Γόβες Μigato 60€
Clutch Axel 34€

Σύνολο:169.97€

Διάλεξε ένα maxi velvet φόρεμα, προσφέροντας retro style με μια haidband και βελούδινες γόβες. Κράτησε ένα clutch από λουστρίνι και δώσε extra λάμψη με κομψό bracelet, ψηλά στον πήχυ σου.
Πανωφόρι: Μπορείς να τυλιχτείς με μία ζεστή πασμίνα ή να ρίξεις στους ώμους σου ένα παλτό σε ίσια γραμμή.


Mini φόρεμα
Φόρεμα Zara 29.95€
Βoots Sante 99€
Clutch Mango 25.99€
Δαχτυλίδια 9.99€

Σύνολο:164.93€

Διάλεξε ένα sequin mini φόρεμα σε ασημένια απόχρωση και φόρεσε το με over knee boots. Συμπλήρωσε το όλο look με πολλά δαχτυλίδια και κράτησε ένα clutch.
Πανωφόρι: To αγαπημένο σου leather jacket θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση.


Jumpsuit
Jumpsuit BSB 109€
Γόβες Zara 39.95€
Skinny scarf H&M 9.99€
Chain bag Pull & Bear 12.99€

Σύνολο:171.93€

Διάλεξε μία ολόσωμη φόρμα σε έντονο μπλε χρώμα και συνδύασε την με silver accessories. Δώσε ακόμη πιο stylish ύφος με ένα skinny scarf.
Πανωφόρι: Το μαύρο blazer σου ταιριάζει γάντι.


Φούστα midi

Φούστα Marks & Spencer 45.95€
Τop H&M 24.99€
Πέδιλα asos.com 39.99€
Κολιέ Mango 15.99€
Tσάντα Mango 39.99€

Σύνολο:166.91€

Η φούστα για το φετινό σου ρεβεγιόν είναι σε midi γραμμή, με πιέτες και metal απόχρωση. Την φοράς με off shoulder top, εντυπωσιακό κολιέ και sexy sandals.
Πανωφόρι: Ρίξε στους ώμους το μαύρο σου παλτό ή ένα black fur jacket.


Παντελόνι
Παντελόνι BSB 69.90€
Top H&M 29.99€
Πέδιλα Mango 39.99€
Σκουλαρίκια Mango 9.99€
Tσαντάκι asos.com 25.99€

Σύνολο:175.86€

Δώσε sexy ύφος στο μαύρο σου flared παντελόνι με ένα sequin top σε pastel απόχρωση, κράτησε μικρό τσαντάκι σε κοντινό χρώμα και δώσε extra λάμψη με λαμπερά σκουλαρίκια
Πανωφόρι: Ένα σακάκι τύπου μπολερό ή κάτι σε κοντό μήκος, είναι τέλειο.

Read More

And More