Τα τζιν παντελόνια της σεζόν και με τι παπούτσια να τα φορέσεις

Μπορεί τα τζιν παντελόνια είναι εξαιρετικά ευέλικτα (μπορούν κατάλληλα συνδυασμένα να λειτουργήσουν στο γραφείο, σε μια βραδινή έξοδο, για brunch τα Σαββατοκύριακα, και ούτω καθεξής), θα πρέπει όμως να είσαι προσεκτική με το πώς ακριβώς θα σετάρεις το αγαπημένο σου και ειδικά όταν πρόκειται για τα παπούτσια. Ενώ τεχνικά θα μπορούσες να φορέσεις το κάθε denim στην ντουλάπα σου, με οποιοδήποτε στιλ παπουτσιού, υπάρχουν ορισμένα που λειτουργούν καλύτερα και ενισχύουν τη σιλουέτα του κάθε παντελονιού.

Παρακάτω λοιπόν, δημιουργήσαμε τον απόλυτο οδηγό στον οποίο θα δεις ποια στιλ παπουτσιών δείχνουν καλύτερα με τις μεγαλύτερες τάσεις στα τζιν της φετινής σεζόν.

Μετακνήσου προς τα κάτω για να μάθεις περισσότερα…

Straight jeans

Ένας τύπος τζιν που επανέρχεται δυναμικά αυτή τη σεζόν είναι το straight jeans ή αλλιώς το τζιν σε ίσια γραμμή. Πέρα από τους κλασικούς και basic συνδυασμούς που μπορείς να κάνεις με βάση αυτό-όπως με πουκάμισο ή t-shirt και blazer, ανάδειξε το δικό σου με ένα τοπ σε ρομαντικό στιλ και ολοκλήρωσε το look σου με ένα ζευγάρι loafers για ένα σύνολο με ρετρό χαρακτήρα και masculine twist.


Wide leg jeans


Αν υπάρχει ένα στιλ παπουτσιών που μπορεί να αναδείξει τέλεια ένα wide-leg τζιν παντελόνι αυτό είναι οπωσδήποτε ένα ζευγάρι platform shoes. Όσο ο καιρός το επιτρέπει μπορείς να το φοράς με τα platform sandals σου ενώ αργότερα αντικατάστησέ τα με ένα ζευγάρι platform boots. Φρόντισε όμως το μήκος του παντελονιού να καλύπτει σχεδόν τα παπούτσια σου για το να έχεις το πιο κολακευτικό αποτέλεσμα!

Cropped flares

Άλλο ένα hot στιλ στα τζιν παντελόνια που υποδεχτήκαμε στις γκαρνταρόμπες μας από την περασμένη σεζόν είναι το cropped τζιν. Το συγκεκριμένο στιλ μπορείς να το φορέσεις με τα πάντα-από sneakers και ballet-flats το πρωί μέχρι με γόβες για το βράδυ. Αν θέλεις όμως να το απογειώσεις φόρεσέ το με ένα ζευγάρι statement, ankle boots!

Skinny jeans

To αγαπημένο σου skinny jeans. Σίγουρα έχεις βρει ήδη άπειρους τρόπους να το φοράς και είναι ένα από τα αγαπημένα κομμάτια στη ντουλάπα σου. Αυτή τη σεζόν φόρεσέ το με γυρισμένα ρεβέρ, με τις αγαπημένες στιλέτο γόβες σου και ένα pussy-bow πουκάμισο.

Loose jeans

To λατρεμένο σου boyfriend jeans. Aυτή τη σεζόν φρέσκαρε το look σου με βάση αυτό, δίνοντας του θηλυκές και sexy πινελιές. Γύρισέ τα μπατζάκια σου σε μεγάλα ρεβέρ και ολοκλήρωσε το look σου με sexy πέδιλα ή mules. Συνδύασέ το με πουκάμισα, πουλόβερ, ακόμα και sweatshirts!

Tζιν με ξέφτια στο τελείωμα

Αν θέλεις να κάνεις μια αληθινή αναβάθμιση στην denim γκαρνταρόμπα σου επέτρεψέ μας να σου παρουσιάσουμε το πιο statement τζιν της σεζόν. Με ένα cropped μήκος και λεπτομέρεια από ξέφτια στο τελείωμα αυτό το συγκεκριμένο τζιν κάνει για ένα εξωφρενικά εντυπωσιακό και cool denim look. Για να το απογειώσεις φόρεσέ το με ένα ζευγάρι booties με χοντρό και τετράγωνο τακούνι.

Read More

And More