Τι δείχνει το τζιν που φοράς για τον χαρακτήρα σου

Μπορούσες ποτέ να φανταστείς ότι το αγαπημένο σου τζιν παντελόνι λέει πολλά πράγματα για τον χαρακτήρα σου; Ναι, κι όμως γίνεται! Αυτή η διαχρονική επιλογή που μας έχει βγάλει άπειρες φορές από στιλιστικά διλήμματα (και ασπροπρόσωπες), κάτι σημαίνει για εμάς. Εσένα ποιο είναι το αγαπημένο σου στιλ στα denims; Crop, skinny, boyfriend, wide leg ή shinny; Σήμερα θα αφήσω στην άκρη το ρόλο της fashion editor (για λίγο μόνο), και θα γίνω… μέντιουμ! Σε ρωτώ λοιπόν: τι τζιν φοράς; Ναι, μπορώ να σου πω τι τύπος είσαι και τι προσωπικότητα έχεις. Αν δεν με πιστεύεις, μετακινήσου προς τα κάτω, βρες το αγαπημένο σου τζιν και δες απλά αν έπεσα μέσα.

Πριν περάσουμε στο κεντρικό θέμα, θέλω απλά να σου πω ότι τα denim συνεχίζουν να έχουν την τιμητική τους για φέτος, μιας και τα είδαμε να πρωταγωνιστούν στα catwalks των οίκων Balenciaga, Carolina Herrera, Mugler, Oscar De La Renta, Tom Ford και σε πολλούς ακόμα. Οπότε ναι, θα συνεχίσουμε να φοράμε τα αγαπημένα μας τζιν κομμάτια χωρίς φόβο, αλλά με πάθος, δημιουργώντας στιλάτες εμφανίσεις.

Ήρθε λοιπόν η ώρα να περάσουμε στο… denim quiz!!!

 

CROP JEANS

Κάποτε θεωρούταν ότι το πολύ κοντό jeans απλά σου πέφτει μικρό. Αυτό πλέον δεν ισχύει, μιας και τα crop jeans είναι ένα must κομμάτι που ανήκει στην ντουλάπα μας. Από τα κοντά flared παντελόνια, μέχρι τις ζιπ κιλότ, αυτό το κοντό τζιν σου επιτρέπει να δείξεις σε όλους τις ευφάνταστες κάλτσες σου ή τα τέλεια παπούτσια σου. Αν λοιπόν αγαπάς το crop jeans και του έχεις ιδιαίτερη προτίμηση, τότε είσαι easy-going τύπος, σου αρέσει το παιχνιδιάρικο styling και οι μοντέρνες πινελιές και έχεις αδυναμία στα νέα trends.

 

SKINNY JEANS

Αν ανήκεις στην κατηγορία του skinny jeans lover, τότε ξεκάθαρα είσαι ένας πρακτικός άνθρωπος. Τα συγκεκριμένα παντελόνια μπορούν να σε συνοδεύσουν παντού, από το σημαντικό meeting στη δουλειά σε συνδυασμό με ένα tweed σακάκι και γόβες, μέχρι τον καφέ με ένα bomber και sneakers ή το ποτό με ένα leather jacket και πέδιλα.

 

BOYFRIEND JEANS

Όλες γνωρίζουμε ότι τα boyfriend jeans δεν είναι ακριβώς το ίδιο style με αυτό που φοράει το αγόρι μας, γιατί κατά βάση έχει πιο λεπτή μέση. Η γυναίκα που έχει αδυναμία στο συγκεκριμένο παντελόνι σημαίνει ότι δεν θέλει να τραβάει όλα τα βλέμματα πάνω της, αλλά θέλει να διατηρεί τη “νοστιμιά” και τη φινέτσα της. Αν είσαι κι εσύ fan του boyfriend jeans, τότε κατά πάσα πιθανότητα είσαι ελεύθερο πνεύμα, περιπετειώδης, λίγο τεμπέλα (με τη θετική έννοια) και θέλεις πάνω από όλα να νιώθεις άνετη.

 

WIDE LEG JEANS

Στα wide leg jeans ανήκουν οι καμπάνες και τα φαρδιά jeans. Μπορούμε με σιγουριά να υποθέσουμε ότι η γυναίκα που επιλέγει ένα τέτοιο παντελόνι, ξέρει τι ταιριάζει στο σώμα της και δεν φοβάται να δοκιμάζει τολμηρά items. Και γιατί αυτό; Γιατί οι περισσότερες επιλέγουμε ένα jeans που αναδεικνύει το σώμα μας, κάνοντας εκείνες που επιλέγουν την πιο φαρδιά γραμμή, να ανήκουν στην κατηγορία των γυναικών που δεν τους αρέσουν τα συνηθισμένα. Είσαι δηλαδή ανατρεπτικός και αντισυμβατικός τύπος αν φοράς φαρδιά jeans.

 

SHINNY JEANS

Τα jeans έχουν φτάσει πλέον σε άλλο επίπεδο, μιας και τα βλέπουμε να διακοσμούνται με πέρλες, studs, στρας, περίεργα κεντήματα και φερμουάρ, κάνοντάς ακόμα πιο λαμπερά και ιδιαίτερα. Η γυναίκα λοιπόν, που έχει αδυναμία σε αυτό το στιλ παντελονιού, θέλει να εκδηλώσει την έντονη προσωπικότητά της, χωρίς να χρειαστεί να μιλήσει. Έχει έντονο χαρακτήρα, είναι λίγο αλαζονική και ξέρει ότι είναι μοναδική, μα πάνω από όλα θέλει με την εμφάνισή της να ξεχωρίζει και να μένει αξέχαστη.

 

 

Read More

And More