Το ξεχωριστό style της Genevieve Majari!

H αγαπημένη μας art director του GNTM μας έχει τρελάνει με το style της και με τις υπέροχες ιδέες της για φωτογραφίσεις concepts και βέβαια ατάκες.

Η Genevieve Majari έχει σπουδάσει Art & Design στον Καναδά από το 1993 έως το 1998. Μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα δούλεψε ως junior fashion editor.

Παράλληλα, εργαζόταν ως μοντέλο με σπουδαίους σχεδιαστές όπως: Γιώργος Ελευθεριάδης, Λουκία, Filep Motwary και Orsalia Parthenis, ενώ έχει περπατήσει σε πολλά catwalk. Λίγα χρόνια αργότερα επέστρεψε στην Ελλάδα ως φωτογράφος μόδας, με τη δουλειά της να αναγνωρίζεται και να έχει δημοσιευτεί σε μεγάλους ελληνικούς και διεθνείς τίτλους περιοδικών. Από το 2014 μέχρι σήμερα εργάζεται ως Art Director στο Fashion Worksop της Βίκυς Καγιά.

Από την πρώτη μέρα που εμφανίστηκε στο GNTM λατρέψαμε το μοναδικό της style που παραμένει original και την δεύτερη σεζόν. Σήμερα θα κάνουμε μία βόλτα στον λογαριασμό της στο Instagram και θα δούμε μέσα από φωτογραφίες της μερικά αγαπημένα της styling tips και να νιώσουμε καλύτερα το so edgy style της ξεχωριστής Geneviene!

Νeon addicted, η Geneviene αγαπάει το athleisure style αλλά στην πιο edgy μορφή του. Επιλέγει neon χρώματα και oversized hoodie που κάνουν την διαφορά!Σπάνια θα την δεις με απόλυτα θηλυκό ύφος και σίγουρα θα βρεις μέσα από τα σύνολα της το επόμενο αγαπημένο σου so cool look.

Leather, την έχουμε δει πάρα πολλές φορές να επιλέγει δερμάτινα σύνολα και μάλιστα δεν την νοιάζει καθόλου η εποχή το φοράει ακόμη και μέσα στο καλοκαίρι χωρίς να την νοιάζει αν έχει ζέστη ή κρύο.Ολόσωμες φόρμες, φούστες, παντελόνι, και top πάντα σε μαύρο χρώμα και πάντα με statement παπούτσια.

Αnimal prints, τα αγαπάει και τα φοράει πάντα με τα πιο edgy παπούτσια, τα συνδυάζει με αρβυλάκια και με έντονα χρώματα και δημιουργεί μία τέλεια αντίθεση στα look της. Δεν φοβάται καθόλου το total look και σίγουρα θα βρεις έναν νέο τρόπο να το φορέσεις και εσύ αν την ακολουθήσεις.

Statement jacket, που πάντα δίνουν ένα twist στο look.Aγαπάει του έλληνες σχεδιαστές και διαλέγει τα πιο ωραία πανωφόρια για τις εμφανίσεις της. Χρώμα και σχήμα δίνουν το σωστό attidude και σίγουρα δεν θα την δεις ποτέ με κάτι συνηθισμένο.

Vinyl, όπως σου έγραψα το δέρμα είναι το αγαπημένο της, αλλά αγαπάει και άλλα ιδιαίτερα υλικά που κάνουν το look της τόσο διαφορετικό!Της αρέσει να το συνδυάζει με t shirt και αρβιλάκια ενώ παραμένει πιστή στο αγαπημένο της μαύρο χρώμα.

Statement παπούτσια, θα την δεις να φοράει συχνά army boots αλλά όταν πρόκειται για πέδιλα διαλέγει περίεργα σχέδια με ιδιαίτερα τακούνια και avant garde αισθητική. Τα συνδυάζει με καλσόν και σίγουρα θα την δεις να τους δίνει ένα new style.

Black & white, σταθερή στις χρωματικές της επιλογές δεν ξεφεύγει από το άσπρο μαύρο παρά για σπάνιες φορές. Δίνει στο σύνολο της άλλη αίσθηση με περίεργα σχέδια και κομμάτια που δίνουν το fashion twist που χρειάζεται ακόμη και ένα basic look.

 

Read More

And More