Τρεις ολόφρεσκοι τρόποι να συνδυάσεις το αγαπημένο σου τζιν σύμφωνα με τις τάσεις

Υπάρχει μία περίοδος μέσα στον χρόνο που λέγεται denim season. Είναι αυτή που έχεις πάψει να φοράς τα χειμερινά σου και ξεκινάς να δοκιμάζεις τα πρώτα ανοιξιάτικα look. Αγαπημένο κομμάτι για αυτές τις εμφανίσεις είναι το τζιν παντελόνι σου. Όλες έχουμε αδυναμία σε αυτό το fashion item και όλες έχουμε πάνω από δύο στην ντουλάπα μας. Φθαρμένα, vintage, καμπάνα,skinny, boyfriend, υπάρχουν πολλά σχέδια και σίγουρα κάθε φορά που βγαίνεις για shopping το μάτι σου πέφτει σε ένα ακόμη jean που θες να αποκτήσεις.

Πάει με όλα, πηγαίνεις παντού με αυτό και αν πετύχεις το shape που σου ταιριάζει, είναι ίσως το πιο κολακευτικό κομμάτι της ντουλάπας σου! Σήμερα θα δούμε τρεις ολόφρεσκους τρόπους να σετάρεις το jean σου τώρα, σύμφωνα με τις νέες τάσεις και όπως κάνουν τα κορίτσια στο εξωτερικό (ξέρεις αυτά που βλέπουμε στα srteet styles). Εγώ στο video φοράω το αγαπημένο μου crop flared jeans, που αν έχεις διαβάσει στο Tlife είναι must have και του έχουν αδυναμία πολλές διάσημες, όπως η Bella και η Gigi Hadid, η Alexa Chung, η Emma Roberts και η Jeanne Dammas. Αν δεν έχεις όμως, το jeans που φοράω στο video, μην σε νοιάζει καθόλου. Όλα τα look ταιριάζουν τέλεια και με κλασικό jean και με mom.

Σήμερα λοιπόν, θα δεις πως να δώσεις bohemian vibe σε αυτό το διαχρονικό παντελόνι, πως να το φορέσεις με το σωστό τρόπο στο γραφείο, και πως να το αναδείξεις με parisian style, όπως δηλαδή κάνουν στο Παρίσι οι πιο στιλάτες γυναίκες. Όλα τα ρούχα και τα αξεσουάρ που έχουν σεταριστεί με το jeans είναι σε πολύ καλές τιμές και σου λέμε που θα τα βρεις.

Enjoy!!!

Read More

And More