Τρία δυνατά trends στα μαγιό και που θα τα βρεις. Τα τέλεια κομμάτια για να μην είσαι εκτός μόδας

Όσο εσύ θα αναζητάς το ιδανικό μαγιό, τόσο εμείς θα σου προτείνουμε τα πιο ωραία. Και όσο εσύ ψάχνεσαι με το τι “παίζει” στην αγορά, τόσο εμείς θα γινόμαστε ο shopping οδηγός σου. Σίγουρα αυτήν την περίοδο έχει δημιουργηθεί μια φρενίτιδα γύρω από τα μαγιό. Και λογικό! Γιατί μπορεί να έχεις αποκτήσει ήδη ένα, αλλά ποτέ δεν είναι αργά να αγοράσεις ένα ακόμα. Ή μπορεί να έχεις μείνει ακόμα με τα περσινά κομμάτια και να θες μια μικρή ανανέωση. Και αυτό λογικό! Εξάλλου τα μαγιό έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στις καλοκαιρινές μας εμφανίσεις και ειδικά στις διακοπές φοριούνται πολύ περισσότερο ακόμα και από τα ρούχα. Οπότε και φέτος θες αυτό που θα σε εντυπωσιάσει και φυσικά δεν θα λείπει από τη βαλίτσα των διακοπών σου.

Η fashion editor του Tlife, Σοφία Σούζα, μας παρουσιάζει τρία δυνατά trends στα swimwear. Sexy, girly και sporty. Και όχι μόνο μας τα παρουσιάζει, αλλά μας προτείνει και τα κατάλληλα μαγιό για να υιοθετήσουμε αυτές τις τάσεις στο beach look μας.

Προσοχή! Αν δεν έχεις βρει ακόμα τι ταιριάζει στο δικό σου σωματότυπο κάνε κλικ εδώ και δες το στιλ και τη γραμμή που θα αναδείξει τη σιλουέτα σου.

Μετά από αυτήν τη μικρή εισαγωγή, ας περάσουμε στις προτάσεις της Σοφίας! Κάνε κλικ επάνω στις εικόνες για να δεις όλες τις προτάσεις της!

Sexy μαγιό
Όταν μιλάμε για sexy μαγιό, δεν εννοούμε να βγεις στην παραλία σαν χορεύτρια του Ρίο. Την τιμητική τους έχουν τα μικροσκοπικά μπικίνι και τα ολόσωμα με ιδιαίτερο κόψιμο. Τα λεπτά ή σε πιο φαρδιά γραμμή straps δίνουν το παρόν, ενώ τα sexy cuts στην περιοχή της κοιλιάς, στην περιφέρεια, στο ντεκολτέ και στην πλάτη θεωρούνται hot. Ένα ακόμα must στοιχείο που έκανε την εμφάνισή του, είναι και τα sequin patterns.

Κάνε “κλικ” επάνω στην εικόνα για να δεις όλες τις επιλογές…

Girly μαγιό
Υπάρχουν πολλές επιλογές για εσένα που δεν θέλεις να αφήσεις το κοριτσίστικο στιλ στο σπίτι και θέλεις να το πάρεις μαζί σου μέχρι την παραλία. Η girly αισθητική λαμβάνει πιο funky ύφος και προσαρμόζεται τέλεια στο fresh & cool style του καλοκαιριού. Το παρών δίνει το ροζ, που ξέρουμε πόσο σου αρέσει φέτος, αλλά και διάφορα μοτίβα που διατηρούν αυτό το ανέμελο και κοριτσίστικο look, χωρίς φυσικά να χάνουμε τη θηλυκότητά μας. Τύπου παγωτά, φλαμίνγκο, αστεράκια, φρου-φρου…

Κάνε “κλικ” επάνω στην εικόνα για να δεις όλες τις επιλογές…

Sporty μαγιό
Αν είσαι κορίτσι που αγαπάει το Survivor (οκ, τρόπος του λέγειν), σου αρέσουν τα θαλάσσια σπορ και γενικά το sporty styling στην παραλία, τότε βρίσκεσαι στο σωστό θέμα. Τα μπικίνι και τα ολόσωμα μαγιό σε αθλητική γραμμή είναι must για φέτος και φυσικά μπορείς να τα φορέσεις χωρίς να θεωρείσαι out of fashion. Είναι ιδανικά για θαλάσσιο σκι, τζετ σκι ή απλά για σένα που θες να απολαύσεις τον ήλιο και την αμμουδιά με ένα styling τύπου surfer.

Κάνε “κλικ” επάνω στην εικόνα για να δεις όλες τις επιλογές…

Read More

And More