Τζιν βερμούδα vs τζιν shorts! Φέτος είναι τάση και τα δύο, εσύ τι θα φορέσεις;

To τζιν shorts είναι στην κορυφή των denim κομματιών για την καλοκαιρινή μας γκαρνταρόμπα και κάθε σεζόν βλέπουμε να κερδίζει την κορυφή με τα στιλάτα τζιν σύνολα αφού όλες το επιλέγουμε για beach ή city looks. Φέτος όμως θα υπάρχει ένα μεγάλος ανταγωνισμός και η τζιν βερμούδα θα διεκδικήσει και αυτή την θέση της ψηλά στις προτιμήσεις μας αφού μεγάλοι οίκοι όπως η Chanel και Saint Laurent την έχουν εντάξει στα must have της καλοκαιρινής γκαρνταρόμπας!

Chanel

Saint Laurent

H τζιν βερμούδα είναι ένα νέο trend που φαίνεται να κερδίζει έδαφος και να την αγαπάνε οι bloggers και τα it girls. Όλες έχουμε φορέσει στο παρελθον μία κυρίως σε πιο μικρή ηλικία και φέτος ίσως την ανακαλύψουμε ξανά. Πάμε να δούμε μερικές προτάσεις και από τα δύο αυτά κομμάτια και στο τέλος θα είσαι έτοιμη να επιλέξεις το denim κομμάτι της φετινής σεζόν!

Τζιν shorts

@aninebing

Συνδυασμοί με αέρινα top ή vintage style πουκαμίσες είναι ότι πιο στιλάτο μπορείς να κάνεις για να φορέσει το shorts σου μέσα στην πολη κατά την διάρκεια του καλοκαιριού!Εμφάνιση που με τα σωστά αξεσουάρ γίνεται και βραδινή!

@weworewhat

Τα ψηλόμεσα tailored τζιν σορτσάκια έχουν την ίδια χρήση με ένα τζιν παντελόνι αφού μπορείς να τα αντιμετωπίσεις σαν ένα κανονικό παντελόνι όσων αφορά τους συνδυασμούς και τις επιλογές. Φέτος μεγάλη τάση είναι οι old fashion μπλούζες με μεγάλο γιακά που είδαμε σε πολλές bloggers.

@camillecharriere

Δεν μπορείς να σκεφτείς καλύτερη λύση για την παραλία από ένα ξεβαμμένο τζιν σορτσάκι συνδυασμένο με το bikini σου για μετά την παραλία ή για βόλτα νωρίς στο νησί.Αξία ανεκτίμητη.

@monicaainleydlv

Από του πιο δυνατούς συνδυασμούς το τζιν σορτσάκι με ένα μαύρο κορμάκι είναι ένα look που πραγματικά φοράς όλη την ημέρα. Το πρωί με σανδάλια και το βράδυ με στιλάτες εσπαντρίγιες!

Τζιν βερμούδα

@camillecharriere

Η βερμούδα γίνεται stylish city look με ένα t-shirt και μπαλαρίνες για εμφανίσεις που έχουν άνεση και style μέσα στην πόλη τα καλοκαιρινά πρώινά.Το μήκος της φτάνει διανικά στην μέση του μηρού!

@blancamiro

Σε πιο φαρδιά εκδοχή και ίσως diy δημιουργία αν κόψεις ένα παλιό σου τζιν, συνδυάζεται με καρό πουκάμισο και loafers ακόμη και τις πρώτες εβδομάδες του Φθινοπώρου.

Loose γραμμή συνδυασμένη με blazer που αποδυκνύεται σοφιστικέ look που σίγουρα θα τραβηξει τα βλέματα και έχει την άνεση που θες χωρίς να χάνει καθόλου σε style.

Σε πιο στενή γραμμή για να εσένα που νιώθεις τέλεια με τις καμπύλες σου συνδυασμένη με color top και ψηλοτάκουνα mules σε sexy εκδχοή που αξίζει να δοκιμάσεις.

Τελικά εσύ τι θα φορέσεις αυτό το καλοκαίρι;

 


Read More

And More