Βρες το σωστό παντελόνι για το σωματότυπό σου!

Χάρη στην Coco Chanel, οι περισσότερες από εμάς τις σύγχρονες κυρίες φορούν παντελόνια κάθε μέρα, γι ‘αυτό είναι τόσο σημαντικό να γνωρίζουμε ποιο στιλ μας κολακεύει. Ενώ συμφωνούμε ότι οι τάσεις είναι δελεαστικές, υπάρχουν ορισμένες μορφές που φαίνονται ιδιαίτερα κολακευτικές για έναν τύπο σώματος, αλλά όχι και τόσο σε άλλους (βλέπε τις ψηλόμεσες παντελόνες). Σου έχουμε ήδη δείξει πώς να βρεις το σωστό φόρεμα για την σιλουέτα σου, έτσι τώρα έχει σειρά το να σε βοηθήσουμε να βρεις το καλύτερο παντελόνι για το σώμα σου.

Προτού λοιπόν αρχίσεις να ανανεώνεις τη ντουλάπα σου με καινούρια στιλ για την άνοιξη, ρίξε μια ματιά σε αυτόν τον οδηγό και να μάθε ποια στιλ λειτουργούν καλύτερα σε σένα. Επειδή όλες γνωρίζουμε ότι το να ακολουθούμε τις τάσεις ε;iναι σημαντικό, αλλά το να αναδεικνύουμε τα προσόντα μας όσο το δυνατόν περισσότερο, είναι ακόμα καλύτερο…

Μετακινήσoυ προς τα κάτω για να βρεις το ιδανικό παντελόνι για το σώμα σου!

BOYISH ΣΩΜΑΤΟΤΥΠΟΣ

Έχεις: Μια ευθεία σιλουέτα με ελάχιστες καμπύλες.

Ψάξε για: Εμπριμέ ή με μοτίβα επιλογές για να προσθέσεις ενδιαφέρον. Επιπλέον πόντοι αν βρεις ένα στιλ που αναδεικνύει τη μέση όπως ένα με ζώνη, ή ένα φαρδύ ζωνάρι.

PETITE ΣΙΛΟΥΕΤΑ

Έχεις: ένα μικρό ανάστημα.

Ψάξε για: ‘Ενα ψηλόμεσο cropped παντελόνι για την επιμήκυνση των ποδιών σου χωρίς να πνίγεσαι στο ύφασμα.


ME EΠΙΠΛΕΟΝ ΠΟΝΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΜΗΡΟΥΣ


Έχεις: επιπλέον πόντους στο πάνω μέρος των ποδιών.

Ψάξε για: παντελόνια σε ίσια γραμμή που λεπταίνουν τους μηρούς σου, και συνεχίζουν μέχρι κάτω για να δημιουργήσουν μια μεγάλη, καθαρή γραμμή.

ΨΗΛΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ

Έχεις: μια ψηλή, άπαχη σιλουέτα.

Ψάξε για: cropped παντελόνες να εξισορροπήσεις το ύψος σου με λίγο όγκο.

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΟΝΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΓΟΦΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΟΠΙΣΘΙΑ

Έχεις: είτε ένα σωματότυπο κλεψύδρα ή σε σχήμα αχλαδιού με έντονο μπούστο ή ευρείς γοφούς.

Ψάξε για: flare pants που θα ισορροπήσoυν τα μεγαλύτερα σημεία του σώματός σου για μια κολακευτική σιλουέτα σε σχήμα κλεψύδρας.


Read More

And More